Αυτό το σχόλιο στις νέες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα θα το έκανε μόνο η Άννα Βίσση

Αυτό το σχόλιο στις νέες φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα θα το έκανε μόνο η Άννα Βίσση

Μαμά και κόρη είναι εντελώς ακομπλεξάριστες και σχολιάζουν δημόσια με άνεση.

Πόση άνεση έχεις να τρολάρεσαι με τη μαμά σου; Αν κάναμε την ερώτηση στη Σοφία Καρβέλα, μάλλον η απάντησή της θα ήταν «πολλή άνεση». Εκ του αποτελέσματος, αυτό ακριβώς βλέπουμε από τις δημόσιες αναρτήσεις τόσο της ίδιας όσο και της μαμάς της, Άννας Βίσση.

Πρόσφατα, η Σοφία δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες με πολύ ιδιαίτερη αισθητική και η 64χρονη τραγουδίστρια τις είδε και έκανε το πιο epic σχόλιο.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα T-shirt και ένα jean παντελόνι, κάθισε αναπαυτικά σε μία vintage καρέκλα και πόζαρε για τον φακό. Με το caption ενημέρωσε το κοινό πως δε χρησιμοποίησε κανένα φίλτρο για να έχει αυτό το αποτέλεσμα στο πώς πέφτει το φως πάνω της.

https://www.instagram.com/p/CfcP558PUbU

Η Άννα Βίσση είδε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και δε γινόταν να μη σχολιάσει. Το θέμα, όμως, είναι τι έγραψε στην κόρη της.

sofia_karvela_anna_vissi_sxolio6.jpg

«Like a virgin», έγραψε σε σχόλιο, πιθανότατα κάνοντας αναφορά στο τραγούδι της Madonna από το 1984. Θα μπορούσε η Βίσση να το λέει γιατί, στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, ο φωτισμός είναι κάτι που σαφώς ξεχωρίζει.

Δες εδώ:

Η Καρβέλα, αφού είδε το σχόλιο της μαμάς της, την τρόλαρε λέγοντας «Ναι. Ακριβώς» με γέλια.

sofia_karvela_anna_vissi_sxolio8.jpg

Τα δημόσια σχόλια μαμάς και κόρης

Σοφία Καρβέλα και Άννα Βίσση κάνουν συχνά σχόλια και αφιερώσεις η μία στην άλλη και οι φανς τους παρακολουθούν τα δρώμενα.

Η τραγουδίστρια στα μέσα του Ιουνίου έκανε ένα story με την εντυπωσιακή θέα της Αμερικής και των ουρανοξυστών με αφορμή την περιοδεία της, όμως, πάνω στη φωτογραφία δεν εκθείασε το εν λόγω πλάνο, αλλά την κόρη και τα εγγόνια της.

anna_vissi_sofia_karvela_afierosi_ameriki.jpg

«Though the Better view was seeing Sofia, Niko and Nestor tonight», έγραψε, δηλαδή «Όμως η καλύτερη θέα ήταν που είδα τη Σοφία, τον Νίκο και τον Νέστορα απόψε».

Η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη φαν της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα και το απέδειξε με ένα σχόλιο