Άγριες Μέλισσες: Ο θρίαμβος του Γεροντιδάκη και το αντίο της Μαρίας Κίτσου σε ένα επικό φινάλε

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Ο θρίαμβος του Γεροντιδάκη και το αντίο της Μαρίας Κίτσου σε ένα επικό φινάλε

«Μας διαλύσατε» ήταν η πιο συχνή φράση χθες στο Twitter από χιλιάδες τηλεθεατές για το 3ωρο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. 

Έπος. Αριστούργημα. Δύο από τις λέξεις που γράφτηκαν και ακούστηκαν περισσότερο σε όλα τα social media χθες το βράδυ για το 3ωρο τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Δεν είχαν τέλος οι συγκλονιστικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς και οι σκηνές που καθήλωσαν. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης «διέλυσε» το Twitter, η Κατερίνα Διδασκάλου έδειξε την μεγάλη της κλάση ως ηθοποιός και η Μαρία Κίτσου έκανε τον επίλογο και είπε το αντίο στο επικό φινάλε. Είχαμε ωστόσο και εκπλήξεις με σκηνές που δεν περιμέναμε πως θα γίνονταν trend. Ή μάλλον όλα τα περιμέναμε από το χθεσινό επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ζει το θαύμα ανάμεσα σε 4 θανάτους και αυτός είναι ο μεγάλος επίλογος

https://www.instagram.com/p/CfuHDeVFAJy

Αργυρώ Βρουλάκη εσύ;

Η εμφάνιση της Θεοδοσίας ως φάντασμα για να θυμίσει στην Μυρσίνη τα εγκλήματά της, δηλαδή η Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, που φέτος υποδύεται στον Σασμό την Αργυρώ Βρουλάκη, ήταν η μεγάλη έκπληξη που ποικιλοτρόπως επηρέασε τους τηλεθεατές. Άλλοι άρχισαν να αναρωτιούνται τι κάνει εδώ η Αργυρώ και άλλοι θυμήθηκαν την κλασσική ατάκα που έλεγε την περσινή χρονιά στις Μέλισσες, το «πατέρα θα φας;». Ήταν όμως τόσο ρεαλιστική που μας έκανε να ανατριχιάσουμε. Η επιστροφή σε έναν ρόλο που την καθιέρωσε, άξιζε με το παραπάνω.

1657231474328-927787842-theodosia3.JPG

Ο θάνατος του Δούκα και της Μυρσίνης είχε αριστουργηματικές σκηνές. Όπως και εκείνος του Ακύλα από το δρεπάνι του Μελέτη. Τo Τwitter γέμισε και στην συνέχεια με μηνύματα για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον επί τρία χρόνια υπέροχο Μελέτη. Η κάθαρση που έγινε στην συνέχεια μέχρι να φτάσει στο εκτελεστικό απόσπασμα, οι δύο σκηνές με τον δακρυσμένο Κωνσταντή και τo τελευταίο φιλί και ο τελευταίος διάλογος με την Πηνελόπη δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χθεσινής βραδιάς. Πλάνταξαν στο κλάμα ακόμη και οι γνωστές μας θαυμάστριες της σειράς. (βλέπε Ναταλία Γερμανού). Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί.

Ο χαζομπαμπάς Κωνσταντής

Μέσα σε ένα επεισόδιο και σε 6 χρόνια που πέρασαν στο σενάριο, ο Κωνσταντής και η Δρόσω έγιναν πολύτεκνοι. Με 4 παιδιά. Υπερβολικό μεν έτσι όπως μας το παρουσίαζαν, αλλά οι σεναριογράφοι ήθελαν επιτέλους να κάνουν τους θαυμαστές του ζευγαριού, να χαρούν. Οι στιγμές που ο Κωνσταντής ταίζει τον γιο του και ανησυχεί μήπως έχει αρρωστήσει η κόρη του ήταν από τις καλύτερες, που έφεραν και λίγο γέλιο ανάμεσα σε τόσο δράμα και κλάμα. Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους η Δρόσω του ανακοίνωσε και την τέταρτη εγκυμοσύνη και του δήλωσε πως αν είναι κορίτσι θα το βγάλουν Μυρσίνη. Η αγάπη σβήνει το μίσος.

konstantis2.JPG

Το αντίο της Μαρίας Κίτσου

Υπήρχαν δεκάδες σκηνές χθες με όλους τους ηθοποιούς που ήταν μικρά τηλεοπτικά διαμαντάκια. Η παρέα του καφενείου, η Ουρανία με τον Κυριάκο που ξαναπαντρεύτηκαν, ο γάμος Κορίνας και Μπάμπη, η ευτυχισμένη ζωή της οικογένειας Μεγαρίτη χωρίς τον Ακύλα, ο Προύσαλης, ο Πέτρος που επέστρεψε, τα πλάνα από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο που έγινε ξανά συγγραφέας εκτός από επιχειρηματίας. Εδώ βέβαια είχαμε ένα κενό. Δεν είδαμε να ανακοινώνουν στον Σέργιο ποια είναι η πραγματική του μαμά αλλά ούτε και να μένει έγκυος η Ασημίνα όπως ήθελαν οι φαν της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CfUgzKiMgy7

Είδαμε όμως σε αρκετές σκηνές την Ελένη με τον Λάμπρο και την κόρη τους Ελπίδα και με αυτό το εμβληματικό τηλεοπτικό ζευγάρι έκλεισε η σειρά. Η Μαρία Κίτσου σε ένα συγκινητικό μονόλογο, είπε μία φράση που εξέφραζε και τους τηλεθεατές: «Ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλον τον κόσμο ήταν το Διαφάνι». Και χώρεσε χθες και όλους τους τηλεθεατές. Πάντως στην γιορτή που στήθηκε στα χωράφια μαζί με όλους τους ηθοποιούς λόγω σεναρίου, οι περισσότεροι έκλαιγαν πραγματικά. Δεν υποδύθηκαν. Για αυτό τους αγαπήσαμε λίγο παραπάνω από χθες.

https://www.instagram.com/p/CfuA5lsIMmq