Η Κατερίνα Διδασκάλου αποχαιρετά την Μυρσίνη Σεβαστού μέσα από 16 στιγμές της ζωής της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Διδασκάλου αποχαιρετά την Μυρσίνη Σεβαστού μέσα από 16 στιγμές της ζωής της

Μία μέρα πριν το φινάλε των Άγριων Μελισσών η Κατερίνα Διδασκάλου αποχαιρετά τον τηλεοπτικό της ρόλο ως Μυρσίνη με μία συγκινητική της ανάρτηση. 

Ένα επεισόδιο πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών και σήμερα γράφεται ο επίλογος του Δούκα Σεβαστού. Είναι όμως και η στιγμή που ξεκινά και το τέλος της Μυρσίνης Σεβαστού. Και η Κατερίνα Διδασκάλου αποφάσισε να την τιμήσει με έναν συγκινητικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CfqX7HiqGVY

Αντίο Μυρσίνη

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη Μυρσίνη από εκείνη που υποδύθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, αυτά τα τελευταία 3 χρόνια της τηλεοπτικής σειράς που αγαπήθηκε όσο καμμία από τους τηλεθεατές. Η ηθοποιός δημιούργησε μία εξαίσια περσόνα και παρόλο που έκανε έναν μισητό για το κοινό ρόλο, κέρδισε τον σεβασμό και την αποδοχή τους. Στο σημερινό επεισόδιο ο Δούκας Σεβαστός δολοφονείται από τον Ακύλα και ξεκινά η αρχή του τέλους και για την ίδια. Πριν δούμε αυτές τις epic σκηνές, η Κατερίνα αποχαιρέτησε με ανάρτησή της στο Instagram τον ρόλο της, δημοσιεύοντας 16 φωτογραφίες και από τις τρείς σεζόν από τις πιο κομβικές στιγμές του ρόλου της. Και φύλαξε ένα «ευχαριστώ» και για τους δύο σεναριογράφους της σειράς, την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη. «Ποιο περιμένετε να είναι το τέλος της Μυρσίνης; Ευχαριστώ Μελίνα. Ευχαριστώ Πέτρο. Ευχαριστώ Μυρσίνη».

https://www.instagram.com/p/Cfqyc-GLay9

Φυσικά το τέλος σας το έχουμε ήδη παρουσιάσει. Η κατάθλιψη θα κλονίσει την υγεία της και πριν φύγει από την ζωή έχοντας στο πλαί της τον Νικηφόρο, θα ζητήσει συγγνώμη από όσους αδίκησε. Ήδη την αρχή την κάνει σήμερα όταν λέει στις αδελφές Σταμίρη πως ο Σέργιος ήταν βιαστής. Όπως προσπάθησε να κάνει και με την Δρόσω. Για πρώτη φορά παραδέχεται πως έκανε λάθος. Αργά μεν, αλλά το παραδέχτηκε.

Άγριες Μέλισσες: Κατερίνα Διδασκάλου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη σε μία επική σκηνή του φινάλε

Όλοι ωστόσο αναμένουμε και αυτό το ιδιαίτερο τηλεοπτικό αντίο μεταξύ του Λεωνίδα Κακούρη και της Κατερίνας Διδασκάλου απόψε, ως Δούκας και Μυρσίνη. Η χημεία τους υπήρξε μοναδική. Το...διαβολοζεύγαρο όπως χιουμοριστικά τους αποκαλούσαν συχνά στο Twitter.