Η Ναταλία Γερμανού είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις Άγριες Μέλισσες μετά το μεγάλο φινάλε

Πατούλια Κατερίνα
Η Ναταλία Γερμανού είπε τη μεγαλύτερη αλήθεια για τις Άγριες Μέλισσες μετά το μεγάλο φινάλε

 «Στην αρχή της σεζόν αναρωτηθήκαμε αν θα έρθει ποτέ η δικαίωση...», έγραψαν οι δημιουργοί της σειράς σε ένα χειρόγραφο κείμενο που δημοσιεύτηκε στο επίσημο account Instagram των Άγριων Μελισσών. 

Μετά από τρία χρόνια και μέσα σε ένα επεισόδιο τριών ωρών, οι Άγριες Μέλισσες, η σειρά που μας έκανε να αγαπήσουμε και πάλι τη μυθοπλασία, έριξαν αυλαία με ένα συγκινητικό φινάλε.

Πρώτο trend στο Twitter!

Περισσότερα από 33 χιλιάδες τιτιβίσματα γράφτηκαν για το φινάλε των Άγριων Μελισσών με τις καθηλωτικές ερμηνείες που έκαναν το κοινό να αποθεώσει τη σειρά και στα social media.

Η Μαρία Κίτσου σε ένα συγκινητικό μονόλογο, είπε μία φράση που συγκίνησε στο φινάλε ακόμα περισσότερου τους τηλεθεατές:

«Ένα μικρό χωριό που χώρεσε όλον τον κόσμο ήταν το Διαφάνι».

melisses.JPG

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού, φανατικής τηλεθεάτριας της σειράς, ήταν ένα σχόλιο που κάναμε όλοι, φωναχτά και μη, για τις Άγριες Μέλισσες, ήταν το μεγάλο ευχαριστώ για τη σειρά που μας έκανε να αγαπήσουμε και πάλι τη μυθοπλασία στην Ελλάδα.

Απ' όλα είχε το μεγάλο τέλος:

Ο θάνατος του Δούκα και της Μυρσίνης είχε αριστουργηματικές σκηνές. Όπως και εκείνος του Ακύλα από το δρεπάνι του Μελέτη. Τo Τwitter γέμισε και στην συνέχεια με μηνύματα για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον επί τρία χρόνια υπέροχο Μελέτη. Η κάθαρση που έγινε στην συνέχεια μέχρι να φτάσει στο εκτελεστικό απόσπασμα, οι δύο σκηνές με τον δακρυσμένο Κωνσταντή και τo τελευταίο φιλί και ο τελευταίος διάλογος με την Πηνελόπη δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια. Μέσα σε ένα επεισόδιο και σε 6 χρόνια που πέρασαν στο σενάριο, ο Κωνσταντής και η Δρόσω έγιναν πολύτεκνοι με 4 παιδιά. Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους η Δρόσω του ανακοίνωσε και την τέταρτη εγκυμοσύνη και του δήλωσε πως αν είναι κορίτσι θα το βγάλουν Μυρσίνη.

https://www.queen.gr/juicy/juicy-news/story/252963/agries-melisses-o-thriamvos-toy-gerontidaki-kai-to-antio-tis-marias-kitsoy-se-ena-epiko-finale

Την Κυριακή ο ANT1 θα προβάλλει το «Τελευταίο Πέταγμα» με όλο το παρασκήνιο από το backstage των Μελισσών, μια τελευταία ευκαιρία να πούμε αντίο στην αγαπημένη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CfubAzyA5vA

Το σημείωμα που μας λύγισε:

Τα πιο σπουδαία λόγια για τις Άγριες Μέλισσες, ήρθαν γραμμένα από τους δημιουργούς τους, από τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη.

«Στην αρχή της σεζόν αναρωτηθήκαμε αν θα έρθει ποτέ η δικαιώση.

Στο τέλος του δρόμου όμως ήρθε κάτι πολυτιμότερο. Η συμφιλίωση και η γαλήνη.

Γιατί σε εκείνη την τελευταία ανάσα, θα πρέπει να μετρήσεις τι πήρες και τι έδωσες. Κι αν η απάντηση και στα δύο είναι η αγάπη, τότε βγαίνεις από την πόρτα κερδισμένος.

Εις το επανιδείν.

Μελίνα και Πέτρος», έγραψαν οι δημιουργοί χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CfuZu2BLMvp

Το κοινό πάντως, είχε σπεύσει από νωρίς να επιλέξει τις αγαπημένες σκηνές από τη σειρά, και τα stories στο επίσημο προφίλ των Μελισσών, μιλούσαν από μόνα τους.

Και κάπως έτσι, οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία και μπήκαν για πάντα στην καρδιά μας.

1657266192250-224153291-kakouris1.jpg