Η Βάσια Κωσταρά εκτός από σχεδιάστρια μόδας θα μπορούσε άνετα να είναι decor influencer

Ιωάννα Τζανή
Η Βάσια Κωσταρά εκτός από σχεδιάστρια μόδας θα μπορούσε άνετα να είναι decor influencer

Το σπίτι της στην Κηφισιά θα μπορούσε άνετα να είναι εξώφυλλο του καλύτερου περιοδικού design.

Η Βάσια Κωσταρά εκτός από γούστο, άποψη και στιλ στα ρούχα που σχεδιάζει, έχει και σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση του σπιτιού της. Η ίδια μένει σε ένα boho loft στην Κηφισιά στο οποίο πρωταγωνιστούν οι αποχρώσεις του γκρι, του άσπρου και του ξύλου και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες μας.

Με boho πινελιές αλλά και κλασικά διακοσμητικά, με το που δει κάποιος το σπίτι της δεν μπορεί παρά να εντυπωσιαστεί και να αντιληφθεί τη θετική αύρα που αποπνέει.

https://www.instagram.com/p/CMH-aMDrnV4

Βάσια Κωσταρά: Η αποκάλυψη για την επέμβαση που έκανε και η ανάρρωση

Η ίδια ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από τους υπέροχους χώρους του σπιτιού της στα social media, έχοντας τεράστια επιρροή στους followers της.

https://www.instagram.com/p/CILnE-djFLH

Το σπίτι της Βάσιας Κωσταρά ορίζει τι θα πει διακόσμηση

Το διώροφο loft της διακρίνεται για την υπέροχη θέα, τις τεράστιες τζαμαρίες που φωτίζουν κάθε γωνιά, το σκανδιναβικό στιλ, τα αμέτρητα φυτά, το εσωτερικό ασανσέρ και τις φωτεινές αλλά ταυτόχρονα ήπιες αποχρώσεις που βγάζουν ένα αίσθημα ηρεμίας και coziness.

Η Βάσια Κωσταρά έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το να μένει σε ένα loft στην Αθήνα, ήταν ένα από τα όνειρά της που έγιναν πραγματικότητα. Η ίδια προτίμησε να κρατήσει τους χώρους της κουζίνας και του σαλονιού στον κάτω όροφο και να απομονώσει την κρεβατοκάμαρα της με ένα ξύλινο πατάρι, που θυμίζει σοφίτα.

https://www.instagram.com/p/B-Uddb6DXzf

Τα μεγάλα μαξιλάρια και πουφ που βρίσκονται σε όλους τους χώρους, τα περίτεχνα χαλιά, οι καθρέφτες, αλλά και το μεταλλικό μαύρο τζάκι στο σαλόνι, είναι μερικά ακόμη στοιχεία που εντυπωσιάζουν σε αυτόν τον υπέροχο χώρο που έχει δημιουργήσει.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της Βάσιας Κωσταρά για να αντλήσεις έμπνευση.

Πηγή φωτογραφιών: @vassia_kostara