Η Νάντια Μπουλέ θυμάται πόσο άλλαξε η ζωή της λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Η Νάντια Μπουλέ θυμάται πόσο άλλαξε η ζωή της λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

Σε μία εβδομάδα γιορτάζει η μικρή Σεμέλη και η Νάντια Μπουλέ όπως κάθε νέα μαμά το περιμένει με λαχτάρα, αλλά κάνει και έναν μικρό απολογισμό αυτής της τελευταίας χρονιάς. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια εδώ και ένα χρόνο βιώνει το μικρό θαύμα της ζωής της, μετά τον ερχομό της κόρης της Σεμέλης. Η Νάντια Μπουλέ κάνει έναν μικρό απολογισμό με δύο φωτογραφίες αυτής της χρονιάς που πέρασε, λίγο πριν γιορτάσουν μαζί τα πρώτα της γενέθλια.

Νάντια Μπουλέ: H αλλαγή στη σιλουέτα της μετά την απόκτηση της κόρης της και το τρυφερό post

https://www.instagram.com/p/CdnQFzisaVq

Ένας χρόνος πριν

Η ζωή της Νάντιας, όπως και κάθε νέας μαμάς, άλλαξε από την μία στιγμή στην άλλη. Ο ερχομός της κόρης της καθόρισε νέες προτεραιότητες της και ανέτρεψε την καθημερινότητά της. Φυσικά και την ψυχολογία της. Τίποτε δεν την κάνει πιο χαρούμενη, από το να βλέπει την κατάξανθη κόρη της να μεγαλώνει γερή και να ανακαλύπτει τον κόσμο με την βοήθειά της. Και όπως η ίδια έχει γράφει σε παλαιότερη ανάρτησή της: «Η πρώτη μου χρονιά ως μαμά με βρίσκει εξουθενωμένη και απολύτως ερωτευμένη! Δοσμένη ψυχή και σώμα σε ένα πλάσμα που μου μαθαίνει κάθε μέρα νέα όρια αγάπης και υπομονής».

https://www.instagram.com/p/CdTJ97tsR4f

Αυτές τις ημέρες και με την λήξη της εκπομπής της DOT στον ΣΚΑΙ, η Νάντια βρίσκεται για διακοπές μαζί με την μικρή στον τόπο καταγωγής της, την Ναύπακτο. Και χθες το βράδυ, με μία throwback φωτογραφία, θυμήθηκε σε τι κατάσταση βρισκόταν ένα χρόνο πριν, λίγες μέρες πριν γεννήσει, με την φουσκωμένη της κοιλιά σε πρώτο πλάνο καθισμένη στον καναπέ.

boule1.jpg

Και χωρίς να γράφει τίποτε άλλο, παρά μόνο την λέξη σήμερα, μας δείχνει την κόρη της να ατενίζει μαζί της, την θάλασσα, στο λιμάνι της Ναυπάκτου. Το πριν και το μετά της ζωής της και η μεγάλη διαφορά.

boule2.jpg

Βέβαια η Νάντια είναι ιδιαίτερα συγκινημένη που σε λίγες ημέρες θα κάνει μία μικρή γιορτή για να γιορτάσει μαζί με τον Γιώργο Ισαάκ τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους. Δεν ξέρουμε φυσικά ακόμη - γιατί δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα - αν θα έχουμε σύντομα και την βάφτιση της μικρής ή αν αυτά τα δύο γεγονότα, συμπέσουν χρονικά μαζί.

Η Νάντια θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να παρουσιάζει το DOT και σύντομα θα έχουμε και την επιστροφή της στο θέατρο. Συνειδητά αυτή την χρονιά αφιερώθηκε στα καθήκοντά της ως μαμά. Και μάλιστα σε αυτόν το σημαντικότερο ρόλο της ζωής της αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά σε εκείνη και πάντα είναι μαζί της. Στις βόλτες, στα ταξίδια της στην Ναύπακτο στο κτήμα του πατέρα της μαθαίνοντας στην μικρή να αγαπά την φύση και τα ζώα ενώ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της με την κόρη της σε κάθε τους δραστηριότητα και παιχνίδι. Αναμφίβολα...χαζομαμά.