Νάντια Μπουλέ: H αλλαγή στη σιλουέτα της μετά την απόκτηση της κόρης της και το τρυφερό post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Νάντια Μπουλέ: H αλλαγή στη σιλουέτα της μετά την απόκτηση της κόρης της και το τρυφερό post

Η παρουσιάστρια-ηθοποιός απολαμβάνει στο έπακρο την μητρότητα και είναι πιο fit από ποτέ.

Πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά είναι η Νάντια Μπουλέ αφού περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την 8 μηνών κόρη της Σεμέλη-Ρωξάνη. Η ηθοποιός στις 16 Ιουλίου 2021 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ και από τότε ζει μοναδικές στιγμές ευτυχίας. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που η παρουσιάστρια δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με την κόρη της στα social media.

Η αλλαγή στο σώμα της Νάντιας Μπουλέ μετά την εγκυμοσύνη

Η Νάντια Μπουλέ είχε αποκαλύψει σε Q&A πως μέχρι τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πάρει μόνο 6,5 κιλά.

«Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα;», τη ρώτησαν και εκείνη απάντησε: «6,5 αλλά μου λένε ότι στον τελευταίο μήνα παίρνεις πολύ γρήγορα βάρος. Ίδωμεν», είχε γράψει η παρουσιάστρια. Σήμερα η γλυκιά μανούλα έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δείχνει super fit και γραμμωμένη.

Όπως είναι γνωστό η Νάντια Μπουλέ λατρεύει την γυμναστική και το υγιεινό φαγητό ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αφαιρέσει από την διατροφή της το κρέας. Έτσι καταφέρνει να βρίσκεται πάντα σε φόρμα και να διατηρεί αξιοζήλευτες αναλογίες. Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι κάνει σχεδόν καθημερινά ήπιες ασκήσεις standing abs για 14 λεπτά ώστε να έχει γραμμωμένους κοιλιακούς.

https://www.instagram.com/tv/CZ_bUe7Mrv2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώτη ονομαστική εορτή της κόρης της

boule4

Με ένα τρυφερό post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αποφάσισε να ευχηθεί στην κόρη της η Νάντια Μπουλέ. Η 8 μηνών Σεμέλη – Ρωξάνη γιόρτασε για πρώτη φορά την ονομαστική της εορτή την Κυριακή 13 Μαρτίου αφού το όνομα Ρωξάνη είχε την τιμητική του.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα Instagram-story με μια φωτογραφία της κορούλας της γράφοντας: «Η βασίλισσα του σπιτιού μας γιορτάζει σήμερα! Χρόνια πολλά στη Ρωξάνη μας και στις Ρωξάνες όλου του ντουνιά», έγραψε η Νάντια Μπουλέ.

«Το Ρωξάνη το βάλαμε για να έχει γιορτή, μην έρθει το παιδί και μας ρωτήσει γιατί δεν γιορτάζω. Δεν θέλαμε να βγάλουμε των γιαγιάδων γιατί είναι ονόματα που τα ακούς πάρα πολύ. Λέω στον Γιώργο “Σεμέλη” και μου λέει δεν μου αρέσει καθόλου», δήλωσε πρόσφατα η παρουσιάστρια για την απόφασή της να δώσει τα συγκεκριμένα ονόματα στην κόρη της.

Πηγή κεντρικής: nadiaboule



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές πρόσφατες φωτογραφίες της Νάντιας Μπουλέ για να πειστείς ότι μιλάμε για #bodygoals.