11 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Νάντια Μπουλέ κάνει κάτι που συνηθίζουν οι νέες μαμάδες

Ιωάννα Τζανή
11 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Νάντια Μπουλέ κάνει κάτι που συνηθίζουν οι νέες μαμάδες

Η παρουσιάστρια έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ενώ παραδέχτηκε ότι ο ερχομός της κόρης της, άλλαξε εντελώς τη ζωή της.

Πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ είναι η Νάντια Μπουλέ από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ. Η 11 μηνών Σεμέλη-Ρωξάνη ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του ζευγαριού και να τους φέρει πολλά πολλά χαμόγελα.

Η μικρή γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 2021 και έναν μήνα πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της, η Νάντια Μπουλέ έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και περνά μοναδικές στιγμές με το μωράκι της.

Μιλώντας στις τηλεοπτικής κάμερες, η παρουσιάστρια-ηθοποιός αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή της η κόρη της, αλλά και στο γεγονός ότι η μητρότητα την έχει κάνει πιο ευσυγκίνητη από ποτέ.

Νάντια Μπουλέ: H αλλαγή στη σιλουέτα της μετά την απόκτηση της κόρης της και το τρυφερό post

«Έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Έχουν αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά μου μετά τον ερχομό του μωρού. Δεν υπάρχει κάτι που να έχει μείνει ίδιο. Έχω γίνει πιο ευσυγκίνητη, αν παρακολουθείτε και το "Dot" ίσως να το έχετε καταλάβει. Μου έχει συμβεί πολλές φορές», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια και γλυκιά μανούλα.

Τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη και η αλλαγή στο σώμα της μετά τη γέννα

Η Νάντια Μπουλέ είχε αποκαλύψει σε Q&A στο Instagram πως μέχρι τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της είχε πάρει μόνο 6,5 κιλά.

«Πόσα κιλά έχεις πάρει μέχρι τώρα;», τη ρώτησαν και εκείνη απάντησε: «6,5 αλλά μου λένε ότι στον τελευταίο μήνα παίρνεις πολύ γρήγορα βάρος. Ίδωμεν». Σήμερα η γλυκιά μανούλα έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και δείχνει super fit και γραμμωμένη.

https://www.instagram.com/p/CXNqqwiF02s

Η Νάντια Μπουλέ λατρεύει την γυμναστική και το υγιεινό φαγητό, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει αφαιρέσει από τη διατροφή της το κρέας. Κάπως έτσι κατάφερε να χάσει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα κιλά που πήρε κατά την εγκυμοσύνη και να επανέλθει στις φυσιολογικές αναλογίες της χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ότι κάνει σχεδόν καθημερινά ήπιες ασκήσεις standing abs για 14 λεπτά ώστε να έχει γραμμωμένους κοιλιακούς.

Πηγή φωτογραφιών: @nadiaboule