Η πρώτη ανάρτηση της Chiara Ferragni μετά την 4ωρη περιπέτειά της στη θάλασσα ανοιχτά της Ύδρας

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώτη ανάρτηση της Chiara Ferragni μετά την 4ωρη περιπέτειά της στη θάλασσα ανοιχτά της Ύδρας

Οι διακοπές στην Ελλάδα ξεκίνησαν επεισοδιακά για το διάσημο μοντέλο και influencer από την Ιταλία. Οι αναρτήσεις για την ταλαιπωρία μεσοπέλαγα. 

Οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά της και τον σύζυγό της κάνει εδώ και λίγες ώρες η Chiara Ferragni, αλλά δεν ξεκίνησαν όπως θα τις ήθελε. Το σκάφος που τους μετέφερε στην Ύδρα παρουσίασε βλάβη και πέρασαν αρκετές ώρες μέχρι να βρεθούν στο νησί. Λίγη ώρα μετά την περιπέτεια, έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

4 ώρες μέσα στα κύματα

Η Ferragni, είχε πληροφορήσει από νωρίς χθες το πρωί τα 27 εκατομμύρια followers της, για το ταξίδι της στην Ελλάδα το οποίο περίμενε με μεγάλη χαρά. Έδειξε σταδιακά το ταξίδι της, μέχρι την στιγμή που επιβιβάστηκε με την παρέα της, σε ένα σκάφος που είχαν νοικιάσει με προορισμό την Ύδρα. Μόνο που κάποια στιγμή όπως φαίνεται και στο story που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, το σκάφος χάλασε και εκείνη όπως και οι συνεπιβάτες της, έπρεπε να αντιμετωπίσουν το κρύο και τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στο Αιγαίο.

Η ταλαιπωρία τους ωστόσο κράτησε για 4 ολόκληρες ώρες μέχρι να έρθει βοηθητικό σκάφος και να τους μεταφέρει στο νησί. Φυσικά κανείς τόσο από τους επιβάτες όσο και από την παρέα της δεν έπαθαν το παραμικρό, παρά την τόσο μεγάλη κούραση, σωματική και ψυχολογική, καθώς περίμεναν να έρθει βοήθεια η οποία ανεξήγητα καθυστέρησε υπερβολικά πολύ. Για να καθησυχάσει ωστόσο το κοινό της, δημοσίευσε αργότερα φωτογραφίες από το δεύτερο σκάφος που τους μετέφερε, καθώς και φωτογραφίες πριν συμβεί η τεχνική βλάβη.

ferragni2.jpg

Σήμερα η ίδια παρά την χθεσινοβραδινή της περιπέτεια στο Αιγαίο, δημοσίευσε μία φωτογραφία της με μαγιό από το ξενοδοχείο της, δείχνοντας πως τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει την καλή της διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CfySYx_qiFA

Στο ταξίδι της αυτό δεν την συνοδεύει τόσο ο σύζυγός της Fedez, ο οποίος μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, επανήλθε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρισκόταν σε μεγάλη συναυλία στην Ιταλία. Τα δύο της παιδιά, ο Λεόνε και η Βιτόρια βρίσκονται στην ασφαλή αγκαλιά της γιαγιάς τους, η οποία φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη που τα έχει μαζί της.

ferragnimother.jpg

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Chiara Ferragni μετά το εξιτήριο του Fedez από το νοσοκομείο