Tiny bags: Οι μικρές τσάντες ανανεώνονται και η Chiara Ferragni σου δείχνει πώς να τις φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Tiny bags: Οι μικρές τσάντες ανανεώνονται και η Chiara Ferragni σου δείχνει πώς να τις φορέσεις τώρα

Το πιο fun trend στις τσάντες της σεζόν θα φορεθεί με ένα μικρό twist, που θα μάθεις παρακάτω!

Το θέμα της τσάντας έχει γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος τις τελευταίες σεζόν και τα bag trends είναι ο νέος έρωτας των fashion girls. Ανέκαθεν, φυσικά, η τσάντα ήταν ένα μεγάλο γυναικείο φετίχ, ωστόσο φαίνεται πως στην νές πραγματικότητα της μόδας οι designer bags είναι το νέο it thing και δίνεται μεγάλη σημασία στο υλικό, το σχέδιο και το χρώμα.

Τα bag trends έχουν αγαπήσει σε γενικές γραμμές τις μικρές τσάντες, με τις mini bags να πρωταγωνιστούν στο street style και την ντουλάπα μας. Εκτός, όμως, από τις κλασικές μικρές τσάντες που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, όλοι οι αγαπημένοι μας οίκοι πήγαν ένα βήμα παρακάτω, λανσάροντας τις tiny mini bags, αυτές τις μικροσκοπικές τσαντούλες που βλέπεις παντού στο Instagram feed σου.

chiara-ferragni-tiny-bag-7.jpg

Η μικρή heart bag της Chanel είναι απλώς αξιολάτρευτη, με την signature τριγωνική τσάντα της Prada, η mini μαύρη Dior bag και οι αντίστοιχες εκδοχές του Louis Vuitton να είναι οι πιο statement επιλογές. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την mini chiquito του Jacquemus, αλλά και punch bag του Loewe.

Η Chiara Ferragni μας δείχνει πως θα βάλουμε τις tiny bags της άνοιξης.

Ως γνωστόν η Chiara Ferragni είναι η απόλυτη bag lover, με μία από τις πιο εντυπωσιακές συλλογές σε designer bags. Μία ματιά στο feed της θα σε πείσει. Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην έχει υποκύψει στην γοητεία των tiny bags. Όμως, ένα πραγματικό fashion girls, όπως η Chiara έχει πάντα ένα νέο styling trick να μας προτείνει, ακόμη και στην περίπτωση μίας απλής τσάντας.

https://www.instagram.com/p/CcDCrEPqP0W

Στα τελευταία της looks έχει φορέσει πολλές μικρές tiny bags περασμένες στο ίδιο λουράκι, παίζοντας με τα μεγέθη και τα διαφορετικά σχέδια του κάθε οίκου. Ειδικά το τελευταίο της post με τις «τοσοδούλες» τσάντες της Louis Vuitton είναι πραγματικό inso.

chiara-ferragni-tiny-bag-5.jpg

Και να βιάζεσαι να μου πεις για την ανύπαρκτη πρακτικότητα της συγκεκριμένης τσάντας, να σε ενημερώσω για την γαλλική άποψη επί του θέματος, που θέλει το συγκεκριμένο σχέδιο να είναι ιδανικό για μία βραδινή έξοδο. Χωράνε ίσα-ίσα το κραγιόν και τα κλειδιά μας, τα μόνα απαραίτητα για ένα εκπλητκικό βράδυ με φίλους. 'Ασε το κινητό στο σπίτι και ζήσε την στιγμή!