Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το πρόσωπο που ξεχώρισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε το πρόσωπο που ξεχώρισε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν

Σαν πρόσωπο που ξεκίνησε από την τηλεόραση, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το δικό της τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τη σεζόν που έκλεισε.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποφασίσει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, προτιμώντας το θέατρο και τα social media αλλά και τις επιχειρηματικές κινήσεις που έχει κάνει στη σχεδίαση ρούχων, όμως η Μαίρη Συνατσάκη πάντα βρίσκει τον τρόπο και τον χώρο για να σχολιάσει ό,τι εκείνη επιθυμεί από την επικαιρότητα.

Αυτή τη φορά, η Μαίρη, που λατρεύει όπως εξήγησε τις τηλεοπτικές πρεμιέρες και τις τηλεοπτικές λήξεις, αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans της, το πρόσωπο που της έκανε περισσότερο εντύπωση τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το πρόσωπο αυτό δεν ήταν άλλο από την Ελίνα Παπίλα από το Breakfast @star, στην οποία η Μαίρη ευχήθηκε να την δει να κάνει κάτι στην τηλεόραση και του χρόνου.

Μαίρη συγχαίρει Ελίνα

Η Ελίνα έσπευσε να ευχαριστήσει τη Μαίρη, παρότι το τηλεοπτικό της μέλλον είναι αβέβαιο αυτή τη στιγμή. Ο σταθμός που την φιλοξένησε είναι πολύ ευχαριστημένος από εκείνη αλλά είναι άγνωστο το αν θα παραμείνει στο κανάλι. Η ίδια θα επιστρέψει και πάλι στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου και εργαζόταν όλα αυτά τα χρόνια στη Χαλκίδα.

Το φινάλε του Breakfast @star

«Για εμένα είναι πολύ συγκινητική αυτή η στιγμή. Έχω τον άντρα μου απέναντι να με κοιτάει στα μάτια, έχω τη μητέρα μου και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πρώτα τον Γιώργο και μετά όλους τους υπόλοιπους. Ήταν έντονες οι στιγμές, ήταν δύσκολες, ήταν χαρούμενες. Ζητάω συγγνώμη αν στεναχώρησα κάποιον.

Δεν πίστευα πότε στη ζωή μου ότι θα κάνω κάτι τέτοιο. Το να συμβαίνει κάτι απρόσμενο και να το ζεις με το 100% του εαυτού σου, είναι αξία ανεκτίμητη. Εγώ πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Κάναμε πιστή ψυχαγωγία, όταν έπεφταν βόμβες δίπλα μας. Τηρήσαμε τον λόγο μας, υπηρετήσαμε την ψυχαγωγία, όσο καλύτερα μπορούσαμε. Το προσπάθησα πάρα πολύ, με όλο μου τον εαυτό, αν γυρίσω τον χρόνο πίσω, δεν έχω κάτι άλλο να δώσω», είπε η παρουσιάστρια στο φινάλε του Breakfast @star.

Ελίνα Παπίλα: «Θαύμασα στον άντρα μου τον τρόπο που τον έχουν μεγαλώσει οι γονείς του»

Πάντως δεν είναι να απορεί κανείς για τον τρόπο που ξεχώρισε η Ελίνα.

Είναι καταρχάς μαμά 3 υπέροχων παιδιών. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί είναι μία γυναίκα μαχήτρια. Μπορεί αρχικά να αφοσιώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, αλλά με πείσμα έδωσε Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ η μεγάλη της κόρη ήταν μόλις 7 ετών και ο γιός της 4, πέρασε στο Πανεπιστήμιο και πήγε μάλιστα το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες, λίγους μήνες πριν.

Για την ισορροπία ανάμεσα σε οικογένεια και τηλεοπτική πια καριέρα, η Ελίνα είχε εξομολογηθεί στην Κατερίνα Μπούσιου:

«Στην αρχή της φετινής χρονιάς, ήταν δύσκολα. Αλλά τα πάντα κρίνονται με το πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου. Με μία κόρη, όπως η Σοφία που είναι στα 13, με ένα αγόρι σαν τον Δημήτρη μου που είναι 10 χρονών και την Iωάννα μου η οποία είναι μόλις 18 μηνών, καταλαβαίνεις ότι μπορούν να ξεφύγουν εύκολα τα πράγματα. Πιστεύω επίσης και στην ποιότητα του χρόνου που θα αφιερώσεις στα παιδιά σου. Αν καταφέρεις να διακρίνεις τις ανάγκες του παιδιού σου και μπορείς να είσαι τις ώρες που σε χρειάζεται, τα καταφέρνεις όλα».