Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης στα Κουφονήσια αλά JLo-Ben Affleck

Ιωάννα Τζανή
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης στα Κουφονήσια αλά JLo-Ben Affleck

Τα παθιασμένα φιλιά, οι αγκαλιές και οι βουτιές του ζευγαριού μετά την επανασύνδεση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει αφήσει οριστικά πίσω της τη σχέση με τον Snik και έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς... πισωγυρίσει. Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δείχνουν ότι πρόκειται να ζήσουμε ένα εγχώριο love story σαν αυτό του Ben Affleck και της JLo (και ξέρεις, εμείς «πεθαίνουμε» για τέτοια!).

Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του στα Κουφονήσια και παρά το γεγονός ότι επέλεξαν ένα ήσυχο μέρος για να ζήσουν τον έρωτά τους, οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν διαδέχονται η μια την άλλη.

Ο νέος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ο πρώην σύζυγός της, καλά διάβασες

Δεν ξεκολλούν ο ένας από τον άλλον!

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ!» απαθανάτισε το νέο hot ζευγάρι της showbiz στην παραλία Πορί, όπου απολάμβαναν τη θάλασσα αλλά περισσότερο ο ένας την παρέα του άλλου, αφού τα φιλιά, οι αγκαλιές και οι βουτιές δεν έλειψαν. Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια το ζουν κανονικά και δεν κρύβονται. Και πολύ καλά κάνουν!

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους: «Μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

https://www.instagram.com/p/Cfy-imzKbPD

Η ιστορία αγάπης και ο γάμος με τον Γιάννη Καραβασάνη

Ο πρώην σύζυγος και νυν σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εργάζεται ως αρχιτέκτονας και οι δυο τους έζησαν ένα θυελλώδες love story, το οποίο όπως φαίνεται δεν έληξε ποτέ.

Η Ηλιάνα και ο Γιάννης γνωρίστηκαν το 2010και ο έρωτάς τους έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού παντρεύτηκαν το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιάννετο. Μπορεί το μοντέλο να μην παραδέχθηκε ποτέ δημόσια τον γάμο της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως διαζύγιο δεν εκδόθηκε ποτέ.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τις διακοπές με τον σύντροφό της στα Κουφονήσια, με την ίδια να λάμπει από ευτυχία.

Πηγή φωτογραφιών: @ilianapapageorgiou