Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι»: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στο «Χαμογέλα και πάλι»: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα»

Το story της Βαλαβάνη δείχνει ότι οι φήμες περί χωρισμού με τον Βασάλο είναι ακριβώς αυτό: φήμες!

Ενάμιση περίπου μήνα μετά την αναχώρησή του για την Ασία όπου πραγματοποίησε γυρίσματα για την εκπομπή «Asia Express», ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε στην Ελλάδα και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελευταία εκπομπή του «Χαμογέλα και Πάλι!» - το είχε υποσχεθεί άλλωστε.

Μόλις μπήκε μέσα στο πλατό, η Σίσσυ Χρηστίδου τον έσφιξε στην αγκαλιά της, με την παρουσιάστρια να μην σταματά να τον πειράζει και οι δυο τους να χαρίζουν στους τηλεθεατές έναν απολαυστικό διάλογο.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρολάρισμα στη Μαρία Ηλιάκη και η αναχώρησή του για το Asia Express

Η επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στα... παλιά του λημέρια

«Μου έλειψες ρε σκασμένο! Τον θέλω του χρόνου εδώ, να έχει πάει πρώτα σε άλλη εκπομπή, να έχει ζήσει, να έχει περάσει με άλλη παρουσιάστρια και μετά να έρθει εδώ» είπε αρχικά η Σίσσυ, με τον Βασάλο να απαντάει: «Ξέρεις κάτι για του χρόνου; Δεν έχω κλείσει κάτι, οπότε μην τρελαίνεσαι. Άνεργος είμαι».

Σχετικά με το πώς πέρασε στην Ασία, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, ζοριστήκαμε όλοι. Ήταν πάνω από 16-17 ώρες το γύρισμα, δεν μπορώ να πω παραπάνω». H Σίσσυ Χρηστίδου με τη σειρά της αναρωτήθηκε: «Τι μπορείς να μας πεις; Τι σε αφήνει το καινούργιο σου κανάλι;».

«Μου έλειψε το σουβλάκι και η γυμναστική. Δεν είχα δύναμη να κάνω», είπε λίγο αργότερα ο Βασάλος.

Όταν Η Σίσσυ Χρηστίδου τον ρώτησε γιατί δεν είχε έρθει μαζί του στο πλατό η σύντροφός του Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκείνος είπε ότι δεν μπορούσε να εμφανιστεί γιατί είχαν πάει μαζί σε κάτι γενέθλια στα Στείρα Ευβοίας το προηγούμενο βράδυ και προτίμησε να μείνει πίσω ώστε να μοιράσουν τις υποχρεώσεις τους.

Η φωτογραφία που αποδεικνύει ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ακόμα μαζί

Μπορεί οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία να τους θέλουν χωρισμένους, αλλά η μακροχρόνια σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη καλά κρατεί και όπως φαίνεται, τίποτα δεν είναι ικανό να τους χωρίσει, ούτε καν η απόσταση.

Το βράδυ του Σαββάτου (9/7), το ζευγάρι βρέθηκε μαζί με φίλους στην Εύβοια και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβασε μια φωτογραφία με όλη την παρέα, στην οποία ήταν φυσικά και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος.

292516403_366654935551142_7164175869463264506_n.jpg

Αυτή είναι η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού μετά την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου από την Ασία, αφού οι δυο τους προτιμούν να περνούν ποιοτικό χρόνο μεταξύ τους αλλά και με τις παρέες τους, παρά να ασχολούνται με όσα ακούγονται για εκείνους και να μπαίνουν στη διαδικασία να διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού.