Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρολάρισμα στη Μαρία Ηλιάκη και η αναχώρησή του για το Asia Express

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το τρολάρισμα στη Μαρία Ηλιάκη και η αναχώρησή του για το Asia Express

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άνεση του καναπέ του τρόλαρε τη Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν φύγει για την ταξιδιωτική εκπομπή, Asia Express.

 

Κέφια… φαίνεται πως έχει ο Κωνσταντίνος Βασάλος λίγο πριν την αναχώρησή του για την Ασία στα πλαίσια της ταξιδιωτικής εκπομπής του STAR, Asia Express. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, ο οποίος σήμερα θα κάνει και την τελευταία εμφάνισή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αποφάσισε να τρολάρει τη Μαρία Ηλιάκη από την άνεση του καναπέ του και όσο την παρακολουθούσε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος από το πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου- Τι συνέβη

Το τρολάρισμα του Κωνσταντίνου Βασάλου στη Μαρία Ηλιάκη

Είναι γνωστό ότι η Μαρία Ηλιάκη είναι ανοιχτή στις πλάκες και στο τρολάρισμα και, μάλιστα, το απολαμβάνει. Γι’ αυτό, λοιπόν, και ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τη δημοσιογράφο από την άνεση του καναπέ του το μεσημέρι του Σαββάτου (30/4).

«Σάββατο μεσημέρι, χαρά Θεού έξω, θέλω να πάω για καφέ, αλλά νυστάζω. Ξαπλωμένος στον καναπέ βλέπω τη Μαρία Ηλιάκη. Δεν έχω νιώσει άλλοτε πιο ηλικιωμένος», έγραψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε Insta Story την ώρα που παρακολουθούσε την εκπομπή του MEGA «Τι λες τώρα!» και τη Μαρία Ηλιάκη.

Η αποχώρηση του Βασάλου από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Τις βαλίτσες του για τη μακρινή Ασία ετοιμάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος θα συμμετάσχει στην ταξιδιωτική εκπομπή του STAR, Asia Express. Ο Κωνσταντίνος, μετά από 4 χρόνια παρουσίας στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου, αποφάσισε να αποχωρήσει για να δοκιμάσει ένα concept που, όπως φαίνεται, τον ενδιέφερε πολύ.

Σήμερα, μάλιστα, είναι η τελευταία του εμφάνιση στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ενώ ήδη από χθες (30/4) υπήρχε έντονη συγκίνηση στο πλατό με τους συνεργάτες του. «Δεν θα σου λείψω βρε καθόλου;», του είπε η Σίσσυ κι εκείνος της απάντησε: «Θα μου λείψεις πάρα πολύ».

https://www.instagram.com/p/CXYQQj1j65C

«Λίγο κλάμα; Θα κλάψεις αύριο;», συνέχισε η παρουσιάστρια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος της απάντησε: «Όχι, όχι, δεν τα μπορώ αυτά». «Αύριο το πρωί θα είναι και η τελευταία μέρα του Κωνσταντίνου εδώ, θα τα πούμε όμως όλα αναλυτικά, γιατί 4 χρόνια είναι αυτά, δεν είναι και λίγα… Θα αποχαιρετιστούμε έτσι όπως πρέπει, θα κλάψεις, αν χρειαστεί θα σε δείρω», κατέληξε η παρουσιάστρια με χιούμορ.