Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση ήταν σαν παραμύθι και το αποδεικνύουν οι νέες φωτο

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση ήταν σαν παραμύθι και το αποδεικνύουν οι νέες φωτο

Οι νέες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού στα Χανιά.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επισφράγισαν τον έρωτά τους το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων, σε μια τελετή που ήταν σαν βγαλμένη από παραμύθι.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Άγιου Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στιλ γάμος που πραγματοποιήθηκε στην παραλία.

Μόλις παντρεύτηκαν! Μάριος Καπότσης και Κόνι Μεταξά είναι πλέον σύζυγοι

Στην ξεχωριστή αυτή στιγμή της Κόνι και του Μάριου βρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους και να βρίσκονται στο πλευρό της στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ενώ μετά τον διπλό γάμο ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στο beach bar Λιοκάλυβο όπου τόσο οι νεόνυμφοι όσο και οι περίπου 200 καλεσμένοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

https://www.instagram.com/p/Cf1SSyOoRYz

Οι νέες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμου της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση

Μπορεί η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης να είχαν απαγορεύσει σε κάμερες και φωτογράφους να τραβήξουν πλάνα από τον γάμο, όμως οι παρευρισκόμενοι ανέβαζαν το ένα story μετά το άλλο.

Πριν από μερικές ώρες, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έκανε repost στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά από τα stories που ανέβασαν το βράδυ του Σαββάτου οι καλεσμένοι, βάζοντας τους followers της για τα καλά στο κλίμα του παραμυθένιου γάμου της.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση.

Ελένη Φουρέιρα και Λευτέρης Πανταζής ξεσήκωσαν τους καλεσμένους

Το πάρτι ξεκίνησε με τον πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή, να ανεβαίνει στη σκηνή και να αφιερώνει μερικά από τα πιο ερωτικά τραγούδια του στην κόρη του και τον σύζυγό της, ενώ στη συνέχεια ξεσήκωσε τους πάντες τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Τη... σκυτάλη της διασκέδασης πήρε λίγο αργότερα η Ελένη Φουρέιρα, με την Κόνι Μεταξά να μην σταματά να χορεύει και τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

https://www.instagram.com/p/Cf09mo0DkZE

Το πάρτι συνεχίστηκε με πολύ τραγούδι, χορό και γέλια και ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής.