Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό του και η κόρη τους έκλεψε την παράσταση

Πατούλια Κατερίνα
Δημήτρης Λάλος: Ο Μαθιός ξεκίνησε διακοπές με τη σύζυγό του και η κόρη τους έκλεψε την παράσταση

Ο Μαθιός από τον Σασμό άφησε για λίγο πίσω τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στη θάλασσα με την οικογένειά του.

Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου: Ηθοποιοί και οι δύο στο επάγγελμα, άφησαν για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτού του δύσκολου χειμώνα και βρέθηκαν με την κόρη τους στη θάλασσα.

Ο Λάλος ή αλλιώς τηλεοπτικός Μαθιός από τον Σασμό, ήταν ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο τη φετινή σεζόν και όχι άδικα.

Διακοπές για τον Μαθιό

Πέρα όμως από τις τηλεοπτικές παραστάσεις, υπάρχει και η πραγματική ζωή και η Νικολέτα, η κόρη του Λάλου που γεννήθηκε το 2017, έχει ανάγκη από διακοπές παρέα με τον μπαμπά και τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/Cfwd-1Yqluh

Έτσι η τριμελής οικογένεια βρέθηκε στη θάλασσα.

Ο Λάλος έσπευσε να ποζάρει με τη σύζυγό του, εξηγώντας στους fans του στο Instagram Πως το καλοκαίρι έχει γλυκιά γεύση και η Μαυρίδου πόσταρε μια φωτογραφία με την κόρη της στη θάλασσα μπροστά σε ένα τεράστιο ουράνιο τόξο τονίζοντας:

«Ουράνιο τόξο- παιδικό όνειρο».

«Η πατρότητα μετατόπισε κάτι μέσα σου, σε άλλαξε», είχαν ρωτήσει το 2020 τον Δημήτρη Λάλο και ο ίδιος είχε πει:

https://www.instagram.com/p/CfwaZvYIczF

«Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός», ενώ σε άλλη συνέντευξη είχε πει για την κόρη του.

«Έχω μια κόρη που είναι τεσσάρων χρονών, το όνομά της είναι Νικολέτα. Από τότε που γεννήθηκε, άλλαξα και αυτοκίνητο, πήρα ένα πιο σύγχρονο, πιο ασφαλές, να έχει περισσότερους αερόσακους. Ανασφάλεια. Όλοι οι άνθρωποι όταν αποκτήσουν ένα παιδί, ξανασκέφτονται τη ζωή από την αρχή».

Λάλος και Μαυρίδου είναι παντρεμένοι από τις 10 Μαΐου 2017 και ο Λάλος είχε πει για εκείνη.

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος».

Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό