Η Μαρία Σολωμού κάνει sup με 9 μποφόρ και «ρίχνει» το Intagram

Η Μαρία Σολωμού κάνει sup με 9 μποφόρ και «ρίχνει» το Intagram

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με το super γυμνασμένο σώμα της.

Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και να τολμά νέες εμπειρίες... όπως αυτή του να κάνει sup με 9 μποφόρ!

Η ηθοποιός επέλεξε να περάσει μια όμορφη Κυριακάτικη μέρα κοντά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Λουτράκι, κάνοντας βουτιές, διασκεδάζοντας με την παρέα της, αλλά χωρίς ωστόσο να ξεχάσει πόσο σημαντική είναι η γυμναστική ακόμη και την παραλία.

Η Μαρία Σολωμού είναι μία από εμάς όταν ποζάρει με μαγιό για να βγάλει Instagrammable φωτογραφία

Το post της Μαρίας Σολωμού πάνω στο sup

Έτσι, η 47χρονη δεν δίστασε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στο sup, παρά το κύμα που είχε η θάλασσα. Μάλιστα, έβαλε και τους φίλους της να τη φωτογραφίσουν, ανεβάζοντας στο Instagram την πιο επική καλοκαιρινή της φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cfy7bTetPhn

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Μαρία έγραψε: «Με 9 μποφόρ η κοπέλα πάνω στο sup να το παίζει άνετη….??? Θεωρείτε ότι δεν επιστρατεύτηκαν 122 άνθρωποι για να πετύχω λήψη ???
Ναι ,αλλά άξιζε…..τι ωραίο φως ε????».

Η Μαρία Σολωμού ρουφάει κοιλιά και εμείς ταυτιζόμαστε

Πριν από μερικές ημέρες, η Μαρία Σολωμού σε μια άλλη άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της στη Θεσπρωτία, έκανε όλο το γυναικείο (και όχι μόνο) κοινό της να ταυτιστεί μαζί της, όταν πόζαρε πλάι στο κύμα με τρόπο τέτοιον που να κολακεύει το σώμα της και… όχι απλά δεν κρύφτηκε αλλά έβγαλε στη φόρα το «μυστικό» της.

«Τελείωνε @marinatsikoukou και τράβα τη φωτογραφία, δεν μπορώ να ρουφιέμαι άλλο!!!!! Η μέση όμως….. δαχτυλίδι !!!!! Χαλάλι !!!!!! #μπροστακαλητιναιοπονος #ποζαροντας #αβίαστα», έγραψε στο Instagram η Μαρία Σολωμού ποζάροντας με «έξυπνο» τρόπο για να κρύψει την κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/CfmOWsTNgjD

Η ηθοποιός, φορώντας μαύρο bikini top και jean shorts, κάθισε σταυροπόδι, γύρισε στον φακό τη δεξιά πλευρά της κρύβοντας τεχνηέντως την κοιλιά της και πόζαρε. Και όπως έγραψε και η ίδια σε hashtag… Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με μαγιό.

Πηγή φωτογραφιών: @mariasolomou_official