Η Μαρία Σολωμού είναι μία από εμάς όταν ποζάρει με μαγιό για να βγάλει Instagrammable φωτογραφία

Μαρία Ροδίτη
Η Μαρία Σολωμού είναι μία από εμάς όταν ποζάρει με μαγιό για να βγάλει Instagrammable φωτογραφία

Η Μαρία Σολωμού με το τελευταίο post της είπε μια μεγάλη αλήθεια για τις φωτογραφίες και όσα κάνουμε για να βγούμε καλύτερες.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις βρεθεί στην παραλία με το μαγιό, έχεις θελήσει να σε βγάλει η κολλητή σου μία φωτογραφία και ψάχνεις την πόζα και τον τρόπο με τον οποίο θα κρύβεις τις ατέλειες; Ρητορική είναι η ερώτηση. Σε όλες μας έχει συμβεί αυτό. Και στη Μαρία Σολωμού.

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε πλάι στο κύμα με τρόπο τέτοιον που να κολακεύει το σώμα της και… όχι απλά δεν κρύφτηκε αλλά έβγαλε στη φόρα το «μυστικό» της.

Η Μαρία Σολωμού έδωσε την καλύτερη απάντηση στο αν είναι σε σχέση

Η Μαρία Σολωμού ρουφάει κοιλιά και εμείς ταυτιζόμαστε

«Τελείωνε @marinatsikoukou και τράβα τη φωτογραφία, δεν μπορώ να ρουφιέμαι άλλο!!!!! Η μέση όμως….. δαχτυλίδι !!!!! Χαλάλι !!!!!! #μπροστακαλητιναιοπονος #ποζαροντας #αβίαστα», έγραψε στο Instagram η Μαρία Σολωμού ποζάροντας με «έξυπνο» τρόπο για να κρύψει την κοιλιά της.

https://www.instagram.com/p/CfmOWsTNgjD

Η ηθοποιός, φορώντας μαύρο bikini top και jean shorts, κάθισε σταυροπόδι, γύρισε στον φακό τη δεξιά πλευρά της κρύβοντας τεχνηέντως την κοιλιά της και πόζαρε. Και όπως έγραψε και η ίδια σε hashtag… Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος.

Η Μαρία Σολωμού θυμήθηκε τη Ράνια των Singles

Εκτός από την ευφάνταστη πόζα της, όμως, η Μαρία Σολωμού έκανε και μια αναδρομή στο παρελθόν και στην εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA, «Singles». Η ηθοποιός, που υποδυόταν τη Ράνια, θυμήθηκε τις κοινές σκηνές της με τον Αντώνη Φραγκάκη αλλά έφερε στον νου της και τα επικά ρητά της ηρωίδας της.

rania.jpg

Αποκλείεται κι εσύ να έχεις ξεχάσει τις βαθυστόχαστες θεωρίες της τηλεοπτικής Ράνιας. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η Μαρία Σολωμού ανέβασε το εξής ρητό στο Instagram: «Δεν μπορείς να διαγωνιστείς κάποιον με τον οποίον δεν μπορείς να συγκριθείς».

«Αξίωμα, θεμελιώδες», έγραψε η ηθοποιός για το ρητό που πόσταρε. Παλιές, καλές εποχές Singles και Ράνιας, λέμε εμείς.