Στη συναυλία των Maneskin με τους 70.000 θεατές, η κόρη της Angelina Jolie έκλεψε την παράσταση

Πατούλια Κατερίνα
Στη συναυλία των Maneskin με τους 70.000 θεατές, η κόρη της Angelina Jolie έκλεψε την παράσταση
Jc Olivera

Η Shiloh Pitt Jolie και η Angelina Jolie εντοπίστηκαν από τον φακό των παπαράτσι και είναι σαφές πως μιλάμε για μεγάλες fan των Maneskin.

Μαμά και κόρη σε νέες περιπέτειες. Η Angelina Jolie και η 16χρονη Shiloh είναι mother & daughter goals και αυτό φάνηκε στη συναυλία των Maneskin το Σάββατο όπου η 47χρονη σταρ ρόκαρε στη συναυλία του συγκροτήματος μαζί με την κόρη της.

Μάνα και κόρη ρόκαραν!

Τα χαμόγελα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και ο ενθουσιασμός όταν άκουσαν το αγαπημένο τους τραγούδι, το οποίο και τραγουδούσαν παρέα λέξη -λέξη, δεν έλειψαν και η Shiloh είχε έτσι κι αλλιώς αποδείξει πόσο ωραία χορεύει σε εκείνο το viral βίντεο του περασμένου μήνα.

Η Jolie συνηθίζει ως μαμά να περνάει ξεχωριστά χρόνο με κάθε παιδί της και από το 2003 που δημιούργησε το Maddox Jolie- Pitt Foundation ταξιδεύει συχνά με τα παιδιά της, ειδικά με τα μεγαλύτερα.

https://www.instagram.com/p/Cf1bs47DUeI

Η Angelina Jolie κάνει τα πάντα για τα όνειρα των παιδιών της - Η Shiloh εντυπωσιάζει στον χορό

Aυτή η εμφάνιση στη συναυλία των Maneskin, την πρώτη μεγάλη χωρίς μάσκες και με την παρουσία 70.000 θεατών, φανερώνει το πόσο η Jolie παλεύει για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα των παιδιών της. Πηγή του Hollywood Life είχε αναφέρει για εκείνη πρόσφατα:

«Η Angelina έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντα των παιδιών σε πολλών ειδών πράγματα ανά τα χρόνια. Τα έχει γράψει στα πάντα, από μαθήματα τέχνης μέχρι προγραμματισμό και πολεμικές τέχνες. Όλα τα παιδιά έχουν δοκιμάσει μαθήματα χορού», είπε η πηγή.

Η αγάπη της Shloh για τον χορό:

H 16χρονη Shiloh έχει εμφανιστεί ήδη σε χορευτικά βίντεο του Millenium Dance Complex, στα οποία φαίνεται η δουλειά που έχει κάνει και ο χρόνος που έχει αφιερώσει στον χορό και πηγή από το περιβάλλον της Jolie ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η Shiloh άρχισε με ιδιαίτερα μαθήματα πριν γραφτεί σε ένα μικρό στούντιο κοντά στο σπίτι τους και, μετά, σε όλη την πανδημία έκανε μαθήματα χορού μέσω zoom. Είναι πολύ αφοσιωμένη σε αυτό. Η Angelina έχει εντυπωσιαστεί με το πόσο ταλαντούχα είναι η Shiloh, αλλά περισσότερο από αυτό, αγαπάει να βλέπει πόσο χαρούμενη είναι η Shiloh όταν χορεύει. Μία καριέρα στον χορό είναι κάτι που θα μπορούσε να κυνηγήσει μία μέρα, αλλά η Angelina δεν την πιέζει καθόλου προς αυτήν την κατεύθυνση. Την ενθαρρύνει να το κάνει απλά επειδή την κάνει χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά.