H νέα ροκ εμφάνιση της Shiloh Pitt Jolie με shorts και το κοινό σημείο με την Angelina Jolie

Πατούλια Κατερίνα
H νέα ροκ εμφάνιση της Shiloh Pitt Jolie με shorts και το κοινό σημείο με την Angelina Jolie

Shiloh Pitt Jolie- Angelina Jolie: Η εμφάνιση μητέρας και κόρης και το κοινό σημείο στην εμφάνισή τους.

Στις 27 Μαΐου του 2022, η Shiloh Pitt Jolie θα σβήσει 16 κεράκια στην τούρτα της, στο επίσημο sweet 16th party γενεθλίων της και η αλήθεια είναι πως τη χρονιά αυτή, έγιναν οι μεγαλύτερες αλλαγές

Τη χρονιά αυτή, η Shiloh μεταμορφώθηκε από μια έφηβη με ανδρόγυνο λουκ σε μια νεαρή κοπέλα γεμάτη θηλυκότητα που εντυπωσίασε τους πάντες στο κόκκινο χαλί των Eternals φορώντας μια παλιά οσκαρική τουαλέτα της μαμάς της Angelina Jolie.

Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας

Η νέα εμφάνιση μαμάς και κόρης:

Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν μαζί για ψώνια στο Los Angeles στις 4 Μαρτίου 2022 και η Shiloh εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με το μαύρο shorts και τα γυμνασμένα και ψηλά πόδια της, ίδια με εκείνα της μητέρας της.



Η αλλαγή στην εμφάνιση της πρωτότοκης κόρη των Pitt – Jolie, φημολογείται πως έχει να κάνει και με την καλύτερη σχέση που έχει αποκτήσει και με τον πατέρα της Brad Pitt.

Πολλές φορές, το στυλ της Shiloh είχε σχολιαστεί από τα μίντια, ειδικά όσο το μεγαλύτερο βιολογικό παιδί των Pitt – Jolie μεγάλωνε και έψαχνε να βρει το τι της ταιριάζει πιο πολύ. Όσο μεγαλώνει όμως η Shiloh, στην κορμοστασιά αλλά και στα χαρακτηριστικά της, θυμίζει ακόμα περισσότερο την μητέρα της και μπορεί τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να φωνάζουν Brad Pitt, τα πόδια της 15χρονης είναι ίδια με εκείνα της μητέρας της.


https://www.instagram.com/p/CauIQWcPduQ

Πέντε χρόνια μετά την ανακοίνωση του χωρισμού

Έχουν περάσει πέντε χρόνια και διανύουμε τα έξι πια, από την ανακοίνωση του χωρισμού του Brad Pitt και της Angelina Jolie και τα παιδιά τους έχουν μπει στην εφηβεία και βαδίζουν πια προς την ενηλικίωση, το ένα μετά το άλλο.

Η βραβευμένη με Oscar Jolie μίλησε για τον 20χρονο Maddox, τον 17χρονο Pax, την 16χρονη Zahara, την 15χρονη Shiloh και τα 13χρονα σήμερα δίδυμα Vivienne και Knox.

«Είναι υπέροχοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσοι πολλοί, ο ένας έχει την δική του ξεχωριστή επιρροή στον άλλο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι αφεντικό Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου, είμαι ανθρώπινη με τα παιδιά μου», είχε πει η Jolie, με τον Pitt να τηρεί σιγή ιχθύος και να ανησυχεί για την υπερπροβολή των παιδιών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Angelina Jolie: Βόλτα με τις κόρες της - Η ομοιότητα της Vivienne με τη Shiloh είναι εντυπωσιακή

Η πρώτη κόρη των Brangelina θα γίνει μοντέλο - Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Shiloh

Jolie- Pitt: Η Shiloh στην πρεμιέρα των Eternals έδειξε πόσο την άλλαξε η απόφαση της κηδεμονίας