Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ξετρελαμμένη με τον γιο της και τώρα αποφάσισε να του κάνει...μισά γενέθλια

Η Μάρα Δαρμουσλή είναι ξετρελαμμένη με τον γιο της και τώρα αποφάσισε να του κάνει...μισά γενέθλια

Έκλεισε έξι μήνες ζωής και του αφιέρωσε ένα πολύ όμορφο κείμενο και μισή τούρτα γενεθλίων γενεθλίων, όπως έγραψε χιουμοριστικά. 

Ο δεύτερος γιος της Μάρας Δαρμουσλή και καρπός του έρωτα της με τον γνωστό chef Βασίλη Τσατάκη, έκλεισε τους 6 πρώτους μήνες της ζωής του και η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο βρήκε αφορμή για γιορτή. Το παραδέχτηκε και η ίδια με το γλυκύτατο και μακροσκελές μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram, αφιερώνοντας λόγια καρδιάς στο chefάκι της καρδιάς της όπως το λέει συχνά.

«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό»! Η Μάρα Δαρμουσλή αγκαλιά με το μωρό της - Η πρώτη φωτογραφία

Το τσουρεκάκι της

Η Μάρα Δαρμουσλή η οποία έχει και έναν μεγαλύτερο γιο 16 ετών από τον πρώτο της γάμο, εδώ και λίγους μήνες ζει ξανά το θαύμα της μητρότητας. Για την ακρίβεια δε ζει, πετάει. Η αδυναμία που έχει στον μικρό της μπόμπιρα φαίνεται και από την ανάρτηση που έκανε σήμερα για εκείνον, συνοδευόμενη από μία γλυκύτατη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cf1XOHvsbts

Και όπως γράφει: «Πέρασαν κιόλας 6 μήνες μικρό τσουρεκάκι μου. Απίστευτο πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όταν περνάς καλά, σ'ευχαριστώ για τα χαμόγελα σου στις 5 το πρωί, για την εμπιστοσύνη και την επιμονή σου να προσπαθείς να περπατήσεις χωρίς να μπουσουλήσεις, για τα σημάδια από το ζούληγμα και τις νυχιές χαράς, 24/7 αχώριστοι. Τον κόσμο γύρω μας τον γνώρισα από την αρχή με τον αδερφό σου, μαζί σου θα τον εκτιμήσω γι'αυτό που είναι, θα τον απολαύσω και φεύγοντας θα προσπαθώ να τον αφήσω λίγο καλύτερο.Με μισή τούρτα λοιπόν, γιατί απλά μου αρέσει να σε γιορτάζω με κάθε αφορμή».

https://www.instagram.com/p/Ce-1jyLlB-7

Η αλήθεια είναι πως και ο γνωστός chef είναι ξετραλαμμένος με τον γιο του και η Μάρα καμαρώνει τους τρείς πια άντρες της ζωής της.

Το τελευταίο διάστημα και πριν φύγουν για διακοπές, μαμά και γιος συνεχίζουν τα μαθήματα κολύμβησης για να εξοικειωθεί και ο μικρός με το νερό. Και σίγουρα αν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις ο σύζυγός της θα τον ακολουθήσουν όπου και αν πάει.