«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό»! Η Μάρα Δαρμουσλή αγκαλιά με το μωρό της - Η πρώτη φωτογραφία

«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό»! Η Μάρα Δαρμουσλή αγκαλιά με το μωρό της - Η πρώτη φωτογραφία

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη.

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε πριν λίγα 24ωρα η Μάρα Δαρμουσλή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγος της, Βασίλης Τσατσάκης δημοσιεύοντας ένα Instagram-story με το μωρό.

Η πρώτη φωτογραφία της Μάρας Δαρμουσλή με το νεογέννητο

https://www.instagram.com/p/CYql9mtsGmo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μάρα Δαρμουσλή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία του μωρού γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ'αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε, με Κορωνοϊο και Διομήδη!!.Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μια εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου,τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα..ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μη σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες.Ευτυχώς,κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών. Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ'ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία..Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου,αλλά πως θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πως θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας.Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης!Ευχαριστώ το μαιευτήριο @rea_maternity και το προσωπικό του για την απεριόριστη φροντίδα τους,το γιατρό μου Κ.Πατσούρα που με βοήθησε να περάσουμε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σε άλλο επίπεδο εξέλιξης και εμπειρίας 15 χρόνια μετά,τη μαία σίφουνα,ενημερωμένη, καθησυχαστική @xristina_giannoula_ και φυσικά το Βασίλη,για σένα θα τα πούμε αργότερα! Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού».

olga kefalogianni didyma

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γέννησε δίδυμα: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χαρμόσυνου γεγονότος

mwro darmousli

Η ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό αλλά και τον γιατρό της. Οι ακόλουθοί της έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για το νεογέννητο, με το post να συγκεντρώνει πληθώρα likes και σχολίων, σε λίγα μόλις λεπτά.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

https://www.instagram.com/p/CUc1oIxs_46/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μάρα Δαρμουσλή έκανε την πιο ευχάριστη αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης, θα γίνουν γονείς, δημοσιεύοντας μια υποβρύχια φωτογραφία με τα σημάδια της εγκυμοσύνης να είναι εμφανή, καθώς βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Σήμερα η ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.



Πηγή κεντρικής: @maradarmousli

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη- Η ανακοίνωση του παλατιού

Η Kylie Jenner δε γέννησε ακόμη - Διαψεύδει τις φήμες ποζάροντας με φουσκωμένη κοιλίτσα (photos)