Ενώ οι φήμες θέλουν έγκυο την Ιωάννα Τούνη, το unfollow στον Αλεξάνδρου προκαλεί ερωτήματα

Ενώ οι φήμες θέλουν έγκυο την Ιωάννα Τούνη, το unfollow στον Αλεξάνδρου προκαλεί ερωτήματα

Το unfollow και το block στο Instagram - Χώρισε οριστικά το ζευγάρι; 

Και πάνω που νομίζαμε ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι στα καλύτερά τους, μιας και οι φήμες θέλουν την influencer να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έρχονται τα unfollow για να μας αναστατώσουν και να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν το αγαπημένο ζευγάρι χώρισε οριστικά ή πρόκειται για ένα απλό καυγαδάκι.

Το βράδυ της Δευτέρας (12/7), η «Soula Glamorous» δέχτηκε κάποια μηνύματα στο Instagram της που την ενημέρωναν ότι όλα τα tag στις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού έχουν αφαιρεθεί, ενώ δεν ακολουθεί πια ο ένας τον άλλον.

https://www.instagram.com/p/CWTsl5po35A

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Ιωάννα Τούνη έβγαλε και τις φωτογραφίες τους από τα highlights στο Instagram. Ιδού όλες οι αποδείξεις:

Η «Soula Glamorous» έσπευσε αμέσως να... ηρεμήσει τους fans του ζευγαριού, απαντώντας:

«Κολλητές μην τρελαίνεστε, μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block».

Κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει ακόμα θέση σχετικά με το αν χώρισαν ή τελοσπάντων τι συνέβη, αλλά η Ιωάννα Τούνη είναι μια influencer που μοιράζεται σχεδόν τα πάντα με τους followers και το κοινό που την ακολουθεί και τη στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, επομένως αναμένουμε σύντομα να πει κάτι μέσα από τα Insta stories της.

«Νιώθω άρρωστη σήμερα»:

touni2.JPG

Αυτό ήταν το τελευταίο story της Ιωάννας, πριν μερικές ώρες, με σημάδια έρπη στα χείλια της και με την ίδια να γράφει πως νιώθει άρρωστη.

Είχε προηγηθεί το ύποπτο quote: «Τι σε κάνει να χαμογελάς; Θυμάσαι»;

touni1.JPG

Το love story και οι φήμες εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα και ο Δημήτρης αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz και από το καλοκαίρι του 2021 που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, οι fans «λιώνουν» σε κάθε κοινό post του ζευγαριού.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι μαζί κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά τετ α τετ στην Αρεόπολη Λακωνίας. Λίγο αργότερα και αφού είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CS2G7z3onwU

Έκτοτε, οι δυο τους δεν κρύβουν πόσο απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, γι' αυτό άλλωστε και η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας έχει κάνει την Αθήνα... δεύτερο σπίτι της. Τα αστεία βίντεο, οι φωτογραφίες από τις διακοπές και τα ταξίδια τους και τα κοινά αγαπησιάρικα post πρωταγωνιστούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Τον περασμένο μήνα, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη φούντωσαν, με το ζευγάρι ωστόσο να μην αποκαλύπτει αν περιμένει τον καρπό του έρωτά του. Το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους ο χρόνος θα το δείξει...

Πηγή φωτογραφιών: @jtouni