Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη στο πρώτο post μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις απεριόριστα»

Πατούλια Κατερίνα
Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη στο πρώτο post μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Μου λείπεις απεριόριστα»

Με μια φωτογραφία και ένα συγκινητικό αντίο, η Ιωάννα Τούνη αποχαιρέτησε τη μητέρα της με ένα post.

Στις 19 Απριλίου 2022, η κυρία Τάνια, η μαμά της Ιωάννας Τούνη έφυγε από τη ζωή μετά από έναν σκληρό αγώνα με την υγεία της και η κόρη της ήταν στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα.

Το συγκινητικό μήνυμα της Ιωάννας για τη μαμά της:

«Μανούλα μου… Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή», έγραψε αρχικά η Ιωάννα και συνέχισε:

https://www.instagram.com/p/Cc3JyhrIRsP

«Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα.

Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα!

Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.…

Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ!

ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξέσπασε η Ιωάννα:

Μετά το σταθερό ποστ για την απώλεια της μαμάς της, η Ιωάννα ανέβασε μια σειρά από stories στα οποία ξέσπασε κόντρα σε εκείνους που την κατηγόρησαν για την εμφάνισή της στον επιτάφιο σε χωριό της Ναυπάκτου. Η ίδφια εξήγησε με έντονο ύφος πως θα πενθήσει με τον τρόπο που θέλει, καταλήγοντας πως η μητέρα της, η οποία ήταν μαχήτρια, θα ήθελε να την βλέπει χαρούμενη και όχι δυστυχισμένη και κλεισμένη σε ένα σπίτι.

Όπως είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της η Ιωάννα, η μαμά της φρόντιζε να μην της λείπει τίποτα:

«Η μητέρα μου ήταν νοσηλεύτρια και είχε έναν μέσο μισθό ενός μέσου Έλληνα. Γύρω στο χιλιάρικο έβγαζε. Γενικά, δεν μου έλειπε τίποτα γιατί και η μαμά μου με είχε μάθει έτσι. Όταν καλοέβλεπα τα παιχνίδια στα ράφια, μου έλεγε: «Το χρειάζεσαι; Δεν σου είναι αρκετά τα παιχνίδια που έχεις ήδη;» Μετά το καλοσκεφτόμουν και έλεγα ότι δεν μου χρειάζεται».

Η influencer είχε κρατήσει μυστική την μάχη της μαμάς της μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, όπου ρωτήθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους για τη σχέση τους.

Με βουρκωμένα μάτια, η Ιωάννα Τούνη είχε απαντήσει τότε πως η μητέρα της έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες:

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid, γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες. Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου».