Και κάπως έτσι η σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα πέρασε στο επόμενο level

Και κάπως έτσι η σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα πέρασε στο επόμενο level

Το δώρο για τα μάτια της μόνο, το Face ID στο κινητό και το παράπονό τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου αποτελούν αδιαμφισβήτητα το πιο hot και πολυσυζητημένο ζευγάρι της showbiz αυτή την περίοδο, και οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Τα ταξίδια, τα δώρα και η κοινή ζωή αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς τους και οι δυο τους μοιράζονται πολλές στιγμές με τους followers τους στο Instagram.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (13/7), οι δύο πρώην παίκτες του Survivor βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Love It» δίνοντας την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη σχέση τους μετά το παιχνίδι, η οποία όπως όλα δείχνουν, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Μαρτίκας βρίσκει γοητεύσιμη την τσιρίδα της Βρισηίδας και εμείς θέλουμε έναν άντρα σαν εκείνον

Το παράπονο του Σπύρου και της Βρισηίδας από τους τηλεθεατές

«Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το ζήσαμε, ήταν αναμενόμενο. Πολλά από αυτά που κάνουμε δεν τα δείχνω, τα κρατάω για εμάς», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου, με τον Σπύρο Μαρτίκα να εκφράζει ένα παράπονο προς τους fans τους:

«Με τη Βρισηίδα μάς στεναχώρησε που δεν πιστέψανε στη σχέση μας και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο, το αμφισβητούν. Εμείς στην αρχή το κρατούσαμε κρυφό, κάποια στιγμή όμως δεν μπορούσαμε να το κρύβουμε και έγινε το μπαμ. Ο κόσμος για αυτό το αμφισβητούσε, γιατί το είδε ξαφνικά ενώ αυτό είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς».

Τα τρυφερά λόγια της Βρισηίδας για τον Σπύρο

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι πολύ ερωτευμένη με τον «φαρμακοποιό της καρδιάς της» και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά, το μοντέλο θέλησε να μιλήσει δημόσια για όλα αυτά που νιώθει για εκείνον και τα λόγια της ήταν πολύ τρυφερά:

«Ζηλεύω αλλά όχι πάρα πολύ γιατί ο Σπύρος δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να τον ζηλεύω και ευχαριστώ τον Θεό που μου τον έστειλε. Είναι απίστευτο, τον ρωτάω συνέχεια αν είναι αληθινός. Έχω Face ID στο κινητό του, αλλά δεν το έχω ψάξει ποτέ. Μπαίνω στο Instagram του αλλά δεν μπαίνω στα μηνύματα γιατί ξέρω ότι ο Σπύρος θα απαντήσει σωστά σε όλες τις κοπέλες. Του στέλνουν συνέχεια, με βρίζουν και μετά του ζητάνε να βγουν για καφέ», εξομολογήθηκε η Βρισηίδα.

Το δώρο που έκανε ο Σπύρος στη Βρισηίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου απόλαυσαν τις διακοπές τους στο νησί της Πάρου και χάρισαν στους followers τους στο Instagram πολλά τρυφερά στιγμιότυπα από την εξόρμηση τους στο νησί των Κυκλάδων.

Ένα από αυτά ήταν το δώρο που βρήκε δίπλα στο κρεβάτι η Βριδηίδα με το που ξύπνησε, το οποίο φυσικά της είχε αφήσει ο καλός της και είχε συνοδεύσει με μια κάρτα που έγραφε: «Αγάπη μου καλημέρα!! Ο άντρας σου!».

Η Βρισηίδα άνοιξε το δώρο της και αυτό δεν ήταν άλλο από ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά ηλίου, τα οποία είχε δει η ίδια την προηγούμενη μέρα σε ένα μαγαζί της Νάουσας.