Ο Μαρτίκας βρίσκει γοητεύσιμη την τσιρίδα της Βρισηίδας και εμείς θέλουμε έναν άντρα σαν εκείνον

Ο Μαρτίκας βρίσκει γοητεύσιμη την τσιρίδα της Βρισηίδας και εμείς θέλουμε έναν άντρα σαν εκείνον

Ο Σπύρος Μαρτίκας «λιώνει» με καθετί περιγράφει τη Βριδηίδα και δεν το κρύβει!

Ο έρωτας που γεννήθηκε στο Survivor μεταξύ του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους είναι full in love και αχώριστοι ακόμα και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα, τα πράγματα έχουν προχωρήσει, αφού ο φαρμακοποιός γνώρισε μέχρι και τους γονείς της αγαπημένης του, έχουν ήδη κλείσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ σκέφτομαι να συγκατοικήσουν από Σεπτέμβριο.

Το πρωί της Παρασκευής (8/7), ο «EL Profesor» του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Katerina» και μίλησε για τη Βρισηίδα με λόγια που θα έκαναν κάθε γυναίκα να «λιώσει».

Βρισηίδα Ανδριώτου: Παραδέχεται πως υπήρξε υπερβολική και ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τον Σπύρο

Ο Μαρτίκας γοητεύεται ακόμα και από την τσιρίδα της βρισηίδας και εμείς υποκλινόμαστε

«Χαίρομαι που κέρδισα τη Βρισηίδα γιατί της αξίζει και να την προσέχουν και να τη στηρίζουν γιατί το κερδίζει, δεν της χαρίζεται κάτι. Κερδίζει με τη συμπεριφορά της, με τη γλύκα της... Ακόμα και η τσιρίδα της είναι γοητεύσιμη», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας για την αγαπημένη του.

Και πρόσθεσε:

«Με τη Βρισηίδα από το πάρτι της ένωσης δημιουργήθηκε αυτό που δημιουργήθηκε. Η Βρισηίδα είναι μια κοπέλα που δεν περνά απαρατήρητη είτε βρίσκεται μέσα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης είτε τώρα όπως κυκλοφορούμε έξω. Ξυπνάει άβαφη το πρωί και είναι ό,τι ωραιότερο έχω δει στη ζωή μου. Στην καλύβα σηκωνόμουν να την δω να ξυπνάει για να φτιάξει η μέρα μου. Είχε να μου γκρινιάξει 2-3 εβδομάδες και την πείραξα χθες για να μου τσιρίξει. Έχανα σε αγωνίσματα και της έλεγα "Βάλε μια τσιρίδα για εμένα"».

Οι αποκαλύψεις της Βριδηίδας για τη σχέση της με τον Μαρτίκα

Άκρως εντυπωσιακή, φορώντας ένα λευκό φόρεμα Marmalade με κοψίματα που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο κορμί της και με πιασμένα τα μισά της μαλλιά πάνω, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στον ημιτελικό του Survivor και μίλησε στο Queen.gr και την Κατερίνα Πατούλια για την πορεία της στο παιχνίδι λέγοντας ότι αυτό που θα άλλαζε είναι αυτό για το οποίο όλοι την κατηγορούσαν, ότι δηλαδή ήταν υπερβολική.

«Αυτό που θα άλλαζα είναι ότι θα προσπαθούσα να μην είμαι τόσο υπερβολική σε μερικές στιγμές που έχω χάσει, αλλά μου έβγαινε από τους παλμούς και την κούραση. Μπορεί να το άλλαζα λίγο αυτό. Και στον τσακωμό μου με τον Σπύρο μπορεί να το συζητούσαμε πριν γίνει όλο αυτό τεράστιο θέμα», δήλωσε στο Queen.gr η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η 25χρονη παραδέχθηκε πως πάντα ήταν ο εαυτός της μέσα στο Survivor, ενώ μίλησε και για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το ζούμε με τον Σπύρο. Είναι δύσκολο το Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Αν όλα πάνε καλά, όμως, από Σεπτέμβρη θα συγκατοικήσουμε στην Αθήνα».

https://www.instagram.com/p/Cfo5F1poun7

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

Cover photo: @spirosmartikas @vrisiida_andrio και NDP