Ο Ουγγαρέζος και τρία ακόμα πρόσωπα που άλλαξαν τηλεοπτική στέγη φέτος και δικαιώθηκαν

Πατούλια Κατερίνα
Ο Ουγγαρέζος και τρία ακόμα πρόσωπα που άλλαξαν τηλεοπτική στέγη φέτος και δικαιώθηκαν

Όταν κάνεις τη μεταγραφή την καλή και σου βγαίνει και περνάς καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Ιδού οι τέσσερις άντρες που έκαναν μεταγραφή και τους βγήκε.

Ήταν μια περίεργη τηλεοπτική χρονιά με πολλές μεταγραφές, άλλες επιτυχημένες, άλλες λιγότερο δυνατές. Ήταν και μια χρονιά που άνθρωποι αποφάσισαν να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη μετά από πολλά χρόνια κι άλλοι έκαναν το άλμα και τους βγήκε.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος πήγε στη μαμά Ελένη

Όταν παίρνεις τη δύσκολη απόφαση να αλλάξεις στέγη μετά από τόσα χρόνια, όταν έχεις μάθει να είσαι δίπλα σε ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, το να κάνεις αυτό το leap of faith και να βρεθείς σε άλλη ζώνη, σε άλλο κανάλι και σε άλλο πόστο, σίγουρα απαιτεί μια αλλαγή ζωής.

Πέρσι, τέτοια εποχή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μάζεψε τα πράγματά του και άλλαξε και τηλεοπτική και ραδιοφωνική στέγη και επέστρεψε στη μεγάλη τηλεοπτική του αγάπη, το MEGA.

https://www.instagram.com/p/CcVMixXqiai

Χωρίς να είναι καθόλου σίγουρος για το τι του επιφυλάσσει το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Ουγγαρέζος πέρασε από το πρωινό στη μεσημεριανή ζώνη, στο πλευρό της Ελένης, πρόταση της οποίας είχε απορρίψει και στο παρελθόν για να παραμείνει δίπλα στη Φαίη. Κι Ελένη «υιοθέτησε» τον Δημήτρη κι έγινε η μαμά που – αν τον ακούς τα πρωινά στους 106,2 - τόσο του λείπει. Η Μενεγάκη έγινε η on air ψυχοθεραπεία του Ουγγαρέζου κι εκείνος ακομπλεξάριστα έγινε το δεξί της χέρι, ο άνθρωπος στην ομάδα της που έκανε τον ωραίο αντίλογο, που ήξερε τις πιο μικρές λεπτομέρειες των θεμάτων, που έκανε την πιο καλή πλάκα με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, που έδειχνε πόσο καλά περνάει και έτσι περνούσαμε κι εμείς καλά μαζί του. Ο Ούγγα είναι επιτέλους χαρούμενος on air και τη χαρά πολύ του πάει.

«Στην Ελένη θα έμενα. Η Ελένη με αναβάθμισε. Αν δεν είμαστε η συνέπεια του λόγου μας, τότε δεν είμαστε τίποτα. Της το χρωστάω της Ελένης, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που είναι τόσο γενναιόδωρη και αληθινή και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Για την Ελένη έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν θα την άφηνα. Ανεξάρτητα από την πρόταση που θα μου έκαναν, θα έμενα στην εκπομπή της. Είμαι σίγουρος ότι έτσι θα έκανα… Όταν έχω κάποιο πρόβλημα, ζητώ την γνώμη της και η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πολύ. Η Ελένη σε συμβουλεύει, μεταφέροντάς εμπειρίες από την δική της ζωή και εκεί ακριβώς είναι το μυστικό. Ότι σε βάζει στον κόσμο της», είπε ο Ουγγαρέζος για τη Μενεγάκη, την τηλεοπτική μαμά που όλοι θα θέλαμε να έχουμε.

O Αντρέας βρήκε την Κατερίνα του

Ο ΣΚΑΙ θυμήθηκε πέρσι τον Αντρέα Μικρούτσικο, τον έφερε ξανά στο τηλεοπτικό προσκήνιο μαζί με το Big Brother κι έπειτα όλα έγιναν λάθος. Ο Μικρούτσικος αποφάσισε να αφήσει και το Big Brother και τον ρόλο του ως σύμβουλος και έκανε τη μεγάλη αλλαγή μπαίνοντας στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου και ακολουθώντας της και στον Άλφα, ο παλιός καλός Μικρούτσικος, έχοντας ξεπεράσει και τα προβλήματα υγείας του, κατάφερε να μας κάνει να τον αγαπήσουμε από την αρχή, χωρίς τα λάθη του παρελθόντος.

superkaterinatv_292457357_583827279842541_5476079891300005703_n.jpg

Ο Μικρούτσικος με την εμπειρία του, τον άρτιο λόγο του και την δική του άποψη για τα τηλεοπτικά πράγματα, ήταν ένας από τους λόγους που η εκπομπή της Καινούργιου ενώ ξεκίνησε μουδιασμένα κατάφερε να ανέβει στα νούμερα τηλεθέασης. Οι τελευταίοι μήνες βρήκαν την Κατερίνα με τον Αντρέα να μην τα βρίσκουν τηλεοπτικά με τον Μικρούτσικο να επιλέγει τη σιωπή σε θέματα της εκπομπής. Ένας Αντρέας που μένει σιωπηλός είναι σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε Megalo καλό στο Mega

Ο Ανδρέας Γεωργίου πήγε στο Mega, περνάει καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/CfgP0nTMOAJ

Η Γη της Ελιάς σκίζει και θα συνεχίσει να σαρώνει και την επόμενη σεζόν, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό στη μυθοπλασία. Την ίδια στιγμή ο Γεωργίου αποτέλεσε την τηλεοπτική έκπληξη της σεζόν αναλαμβάνοντας και τον ρόλο του παρουσιαστή στα live του X- Factor. Ο Γεωργίου έκανε την prime time ζώνη του Mega να ξεχωρίσει και ο ίδιος κατάφερε να βάλει ένα ακόμα παράσημο στο πέτο του, αυτό του παρουσιαστή σε live πρόγραμμα με όλες τις απαιτήσεις που αυτό έχει.

Από την Αγγελική στη Ζήνα

Κι αν υπάρχει μια μεταγραφή που αγάπησε το Twitter, ήταν εκείνη του Θανάση Κατερινόπουλου, από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στις Αλήθειες με τη Ζήνα στο STAR. Δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που έψαχναν τον Κατερινόπουλο στο Φως στο Τούνελ και χάρηκαν με το σχόλιό του στην εκπομπή της Κουτσελίνη. Το Twitter τον αγαπά και η φετινή επικαιρότητα απέδειξε το πόσο.

O Θανάσης Κατερινόπουλος αποτελεί ταυτόχρονα τον πιο εύστοχο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με την Μάρα Ζαχαρέα.