Ελένη Χατζίδου: Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα και το άτομο που στάθηκε στο πλευρό της

Ελένη Χατζίδου: Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα και το άτομο που στάθηκε στο πλευρό της

Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος το βράδυ της Κυριακής, 29 Μαΐου, σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, γιορτάζοντας παράλληλα και την απονομή του χρυσού του δίσκου. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν η σύζυγός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη και τα δύο τους παιδιά, Άγγελος και Ιορδάνης. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους και οι καλοί του φίλοι, Ελένη Χατζίδου με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Ντύθηκε νυφούλα η Ελένη Χατζίδου: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Ετεοκλή Παύλου

Το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που είχε η Ελένη Χατζίδου

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου έκαναν δηλώσεις στις κάμερες και αποκάλυψαν μερικές λεπτομέρειες για την καθημερινότητα με την κορούλα τους. Όπως ανέφερε ο personal trainer εκείνος δεν χαλάει χατίρια και η Ελένη είναι λίγο πιο αυστηρή, κρατώντας τις ισορροπίες στο σπίτι τους.

Λίγο αργότερα η Ελένη Χατζίδου αναφέρθηκε στο πρόσφατο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το οποίο τη σόκαρε.

«Ήταν αρκετά σοβαρό, το αυτοκίνητο δηλαδή καταστράφηκε, εγώ δεν έπαθα τίποτα, πήρα μαζί μου 2 αυτοκίνητα σταθμευμένα, ευτυχώς δεν υπήρε πεζός στον δρόμο, δεν υπήρχε ζωάκι, δεν υπήρχδε τίποτα που να το πάρω μαζί μου γιατί θα μπορούσε να γίνει κι αυτό... Δεν είχα τη μικρή μαζί μου, αυτά σκεφτόμουν μετά ότι αποφύγαμε τα χειρότερα..Απέναντι ήταν η Βαλεντίνη, η γυναίκα του Σόμμερ, η οποία ήρθε κατευθείαν με το μωρό αγκαλιά και είπε «Τι έγινε Ελένη μου όλα καλά;», και της είπα ότι θα μπορούσες να ήσουν εσύ στο δρόμο μου», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Breakfast@Star όπου ανέφερε: «Είχα ένα τροχαίο πρόσφατα. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το Stop, με πολύ φόρα και δεν σταμάτησε καθόλου την παρέα του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά ακούει από μέσα μία κραυγή. Με τράκαρε με τράκαρε φώναζ”, φαντάσου να ακούς τον άνθρωπό σου εκείνη τη στιγμή. Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα που ήταν μαζί μου και στο τέλος ένα βαν, όπου ήταν πιο στιβαρό, γιατί αλλιώς είχε κολώνα μπροστά μου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο η σύζυγός του Κώστα Σόμμερ, η Βαλεντίνη και ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά. Είχαμε όλοι άγιο, το αυτοκίνητο πάει για ολική, θα μπορούσα να έχω και το μωρό μέσα».

Πηγή κεντρικής: eleni.hatzidou