Το Instagram λέει ότι η Ιωάννα Μπέλλα είναι η No1 influencer της Ελλάδας: Μήπως κάτι πάει στραβά;

Το Instagram λέει ότι η Ιωάννα Μπέλλα είναι η No1 influencer της Ελλάδας: Μήπως κάτι πάει στραβά;

Το μοντέλο έφτασε τους 1,9 εκατομμύρια followers, ξεπερνώντας την Αθηνά Οικονομάκου, την Ελένη Μενεγάκη και τον Άκη Πετρετζίκη! Εσύ την έχεις ακολουθήσει ή ακόμα;

Η Ιωάννα Μπέλλα βρίσκεται μεταξύ Αμερικής, Ντουμπάι και Λονδίνου, έχοντας πλέον ακολουθήσει διεθνή καριέρα στο μόντελινκγ, ενώ εκτός από χώρα διαμονής, έχει αλλάξει και άλλα πράγματα από τότε που τη γνωρίσαμε...

Η 26χρονη έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις audition του GNTM το 2018, όπου οι κριτές την απέρριψαν λόγω πλαστικών. Έπειτα ακολούθησαν επικές στιγμές, με το όνομά της να πρωταγωνιστεί στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα σάιτ, αλλά όχι πάντα για καλό λογο.

Οι δηλώσεις της Σταρ Ελλάς πάντα προκαλούν:

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;» αλλά και το... μεταβαλλόμενο ύψος, που σε κάθε τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν διαφορετικό (σύμφωνα με την ίδια), έκανε την Ιωάννα Μπέλλα να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Η εστεμμένη που απέρριψαν από το GNTM αποκαλύπτει: «Έχασα 8 κιλά σε ένα μήνα»

Τα φίλτρα και η αλλαγή στο πρόσωπό της:

Όπως μπορείς να διακρίνεις στις παρακάτω φωτογραφίες από το Instagram account της, το μοντέλο πλέον έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της να μη θυμίζουν σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε στο GNTM (ή ίσως είναι τα φίλτρα που κάνουν όλη τη δουλειά!).

Μεγαλύτερα χείλη, πιο ενισχυμένο στήθος, έντονα ζυγωματικά και... μπλε μάτια είναι μερικές από τις πιο εμφανείς αλλαγές που μπορεί να παρατηρήσει κανείς πάνω της.

Η εκτόξευση των followers της στο Instagram την καθιστούν... τη No1 influencer της Ελλάδας - ή μήπως όχι;

Πάντως, η Ιωάννα Μπέλλα φαίνεται πως αρέσει πολύ στους fans της, αφού με έκπληξη είδαμε ότι το μοντέλο έχει ξεπεράσει σε followers τους πιο διάσημους Έλληνες influencers, όπως η Ελένη Μενεγάκη (1,3 εκατ.), ο Άκης Πετρετζίκης (1,8 εκατ.) και η Αθηνά Οικονομάκου (1,1 εκατ.). Η Ιωάννα Μπέλλα μετρά 1,9 εκατομμύρια followers παρακαλώ, όμως τα likes και οι προβολές στα βίντεό της δεν συνάδουν με αυτόν τον αριθμό.

bella.JPG

Στα περισσότερα posts της, η Ιωάννα έχει φροντίσει να κάνει απόκρυψη των likes, ωστόσο σε μία από τις ελάχιστες δημοσιεύσεις που έχει αφήσει τον αριθμό να φαίνεται, μετρά μόλις 2.902 likes.

293013053_356507076640400_1826479618403905122_n.jpg

Η απάντηση στα σχόλια για την εμφάνισή της

Πριν από μερικές ώρες, η Ιωάννα Μπέλλα θέλησε να απαντήσει στην έντονη κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό σχετικά με την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της και τις πλαστικές.

Μέσα από ένα Insta story, το μοντέλο έγραψε προς όλους όσοι τη σχολιάζουν αρνητικά:

«Τις τελευταίες μέρες παίρνω πολλά μηνύματα ότι έχω αλλάξει εμφανισιακά και γιατί επεξεργάζομαι τόσο πολύ τις φωτογραφίες, γιατί βρίσκομαι στην Αμερική και άλλες πολλές ερωτήσεις… Θα σας πω ότι η ζωή είναι δικιά μου, θα κάνω ό,τι θέλω και όπως το θέλω και δεν αφορά κανέναν από εσάς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά φιλιά».

293034795_746110116671223_760178738609451294_n.jpg

Μένει να απαντήσει στο πώς έφτασε να έχει 1,9 εκατομμύρια followers!!!!!

Πηγή φωτογραφιών: @bella_ioanna