Η Μαρία Ηλιάκη έχει έναν περίεργο φόβο για την κόρη της και δεν αγαπά καθόλου τα botox

Η Μαρία Ηλιάκη έχει έναν περίεργο φόβο για την κόρη της και δεν αγαπά καθόλου τα botox

Τι εξομολογήθηκε για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, τον θηλασμό, τους φόβους για την μικρή Κατερίνα, αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις. 

Ως γνήσια influencer που αγαπά το κοινό της, η Μαρία Ηλιάκη, αποφάσισε αυτή τη φορά να τους δώσει μία μίνι συνέντευξη. με τις απαντήσεις της στο Q&A που έκανε στα stories. Πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της; Τι φοβάται περισσότερο για την κόρη της και ποια αισθητική επέμβαση έχει κάνει στο πρόσωπό της; Θα έκανε ένα δεύτερο παιδί;

Η κόρη της Μαρίας Ηλιάκη βγήκε βόλτα με τον μπαμπά της και εκείνη καμαρώνει περήφανη

«Δεν έχω μάθει ακόμη να το διαχειρίζομαι, θέλω δουλειά ακόμη».

Η Μαρία στην τακτική επαφή που έχει με τους followers της αποφάσισε να αποκαλύψει πως πέρασε σε πρακτικό επίπεδο αυτός ο χρόνος της μητρότητας. Οι απαντήσεις της είναι ειλικρινείς και ξεκάθαρες, χωρίς διάθεση να τους αποκρύψει το οτιδήποτε. Καταρχάς, σύμφωνα με τις απαντήσεις της, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 15 κιλά συνολικά και χρειάστηκε στην ουσία μόνο ένα εξάμηνο, μέχρι το σώμα της να επανέλθει στο βάρος που είχε πριν την εγκυμοσύνη της. Σε αυτό φυσικά συνετέλεσε και ο θηλασμός, τον οποίο σταμάτησε όταν η μικρή ήταν 9 μηνών, από ένστικτο, όπως λέει η ίδια.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε και ένα κολακευτικό σχόλιο για την προσφώνηση που πάντα της κάνει ο άντρας της ζωής της και μπαμπάς της μικρής της κόρης Κατερίνας, αφού ο Στέλιος Μανουσάκης, την προσφωνεί συνέχεια ως «αγάπη μου». Λογικό θα μου πείτε, για ένα νέο ζευγάρι που είναι ερωτευμένο και μόλις έχει αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Και αφού αναφέραμε το παιδί, να σας πούμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της, δεν είναι στα άμεσα σχέδια της να κάνει ένα δεύτερο παιδί. Προς το παρόν ως μαμά,δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα και μοναδικό πράγμα. Την αγωνία που έχει για το μέλλον της κόρης της. Στην ερώτηση: «Τι σε δυσκολεύει στην μητρότητα;» η Μαρία απάντησε: «Σε πρακτικό επίπεδο, τίποτε σχεδόν. Μόνο οι φόβοι μου για το μέλλον της μικρής με δυσκολεύουν». Για να συμπληρώσει όπως βλέπετε πως έχει αγωνία για το μέλλον της μικρής Κατερίνας και αυτό προσπαθεί ακόμη να το διαχειριστεί.

iliakifovoi2.JPG

Όσο για τις αισθητικές επεμβάσειες, η Μαρία παραδέχεται πως δεν έχει κάνει εκτός από botox κάτι άλλο, καθώς ακολουθεί άλλες μεθόδους θεραπείας και φροντίδας του προσώπου και του σώματος της, σύμφωνα με τις οδηγίες της αισθητικού της.

1657888300202-220971963-iliakiepemvaseis.JPG

Η Μαρία η οποία βρίσκεται στην Ζυρίχη μαζί με τον σύζυγό της Στέλιο Μανουσάκη και την μόλις ενός έτους κόρη τους Κατερίνα, μάλλον δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στην τηλεόραση, γιατί στην ερώτηση για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά απαντά ένα: «Δεν έχω ιδέα». Η αλήθεια είναι πως η Μαρία υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στο δυναμικό του Mega μετά το τέλος της εκπομπής «Τι λές τώρα», αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την οικογένειά της. Δεν θέλει για δεύτερη χρονιά να αφήσει τον Στέλιο της, μόνο του στην Ζυρίχη και να επιστρέψει με την κόρη τους στην Αθήνα.