Η εξαφάνιση της Ιωάννας Τούνη, το αινιγματικό post του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κρίση στη σχέση

Ιωάννα Τζανή
Η εξαφάνιση της Ιωάννας Τούνη, το αινιγματικό post του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κρίση στη σχέση

«Ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει», λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απέχει από τα social media.

Μυστήριο αποτελεί το τι συμβαίνει μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο χρόνο που είναι μαζί και - μέχρι πρότινος τουλάχιστον - έδειχνε full in love.

Να σου θυμίσουμε το story... Η Ιωάννα και ο Δημήτρης περνούσαν ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, ταξιδεύοντας από νησί σε νησί και ζώντας τον απόλυτο έρωτα. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της γνωστής influencer ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τον περασμένο μήνα, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας χωρίς ωστόσο να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει την είδηση. Οι ίδιοι άλλωστε έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν κάποια στιγμή οικογένεια.

Ενώ οι φήμες θέλουν έγκυο την Ιωάννα Τούνη, το unfollow στον Αλεξάνδρου προκαλεί ερωτήματα

Και εκεί που λέγαμε ότι το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, έρχονται τα unfollow στο Instagram και ξεκινά άλλη έντονη φημολογία, αυτή του χωρισμού. Η εμφάνισή τους στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη μπορεί να έδωσε τέλος στα σενάριο οριστικού χωρισμού, ωστόσο η Ιωάννα συνεχίζει να μην ακολουθεί στο Instagram τον Δημήτρη, αλλά ούτε και εκείνος την Ιωάννα, ενώ το πιθανότερο είναι κάποιος από τους δύο να έχει κάνει block τον άλλον, αφού έχουν εξαφανιστεί τόσο τα likes όσο και τα tags από τις φωτογραφίες τους.

Το αινιγματικό post του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/7), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα αινιγματικό Insta story που μας κίνησε την περιέργεια για το τι υποννοεί και αν απευθύνεται στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο ανέβασε μια εικόνα με φόντο τη θάλασσα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει».

293068237_1007678843261584_5332783446739202872_n.jpg

Η αποχή της Ιωάννας Τούνη από τα social media

Όταν η Ιωάννα Τούνη απέχει από το Instagram, όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν, ή περνάει πολύ καλά ή είναι πεσμένη ψυχολογικά. Αυτή τη φορά η εξαφάνιση της influencer από τα social media έχει να κάνει με τη δεύτερη περίπτωση, με την 28χρονη να προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση στη σχέση της μακριά από τη δημόσια έκθεση και περνώντας χρόνο με τον εαυτό της.

Λίγες ώρες πριν ανεβάσει το παραπάνω story ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα Insta story λέγοντας χαρακτηριστικά στους followers της: «Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Το love story και οι φήμες εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα και ο Δημήτρης αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz και από το καλοκαίρι του 2021 που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, οι fans «λιώνουν» σε κάθε κοινό post του ζευγαριού.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι μαζί κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά τετ α τετ στην Αρεόπολη Λακωνίας. Λίγο αργότερα και αφού είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CS2G7z3onwU

Έκτοτε, οι δυο τους δεν κρύβουν πόσο απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, γι' αυτό άλλωστε και η Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας έχει κάνει την Αθήνα... δεύτερο σπίτι της. Τα αστεία βίντεο, οι φωτογραφίες από τις διακοπές και τα ταξίδια τους και τα κοινά αγαπησιάρικα post πρωταγωνιστούν στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Τον περασμένο μήνα, οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη φούντωσαν, με το ζευγάρι ωστόσο να μην αποκαλύπτει αν περιμένει τον καρπό του έρωτά του. Το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους ο χρόνος θα το δείξει, αφού κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει ακόμη θέση δημόσια.