Η Maria Sharapova έγινε μαμά για πρώτη φορά - Η αποκάλυψη για το φύλο και το όνομα του μωρού

Η Maria Sharapova έγινε μαμά για πρώτη φορά - Η αποκάλυψη για το φύλο και το όνομα του μωρού

Το τρυφερό post με το νεογέννητο μωράκι της.

Η Maria Sharapova μπορεί πλέον να προσθέσει τη μητρότητα στη μακρά λίστα των επιτευγμάτων της, αφού έφερε στον κόσμο τον πρώτο της παιδί με τον Βρετανό επιχειρηματία Alexander Gilkes.

Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον 42χρονο αρραβωνιαστικό της στην οποία κρατούν στα χέρια τους τον νεογέννητο γιο τους.

Η Maria Sharapova περιμένει το πρώτο της παιδί – Το post ανήμερα των γενεθλίων της

Το τρυφερό post με τον γιο της

«Theodore VII•I•MMXXII 🍼🐣», έγραψε η 35χρονη αθλήτρια στη λεζάντα του post, αποκαλύπτοντας ότι ο γιος της θα πάρει το όνομα Theodore και ότι γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 2022.

https://www.instagram.com/p/CgCk1YzrbCO

«Το πιο όμορφο, προκλητικό και ανταποδοτικό δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει η μικρή μας οικογένεια», πρόσθεσε η Sharapova στη φωτογραφία όπου εκείνη και ο σύντροφός της κοιτάζουν στοργικά το μόλις 2 εβδομάδων αγοράκι τους.

Θαυμαστές και συνάδελφοι της διάσημης τενίστριας κατέκλυσαν τη δημοσίευση με ευχές και όμορφα σχόλια. «Ωχ καταπληκτικό! Συγχαρητήρια! Αγαπώ το όνομα», έγραψε η τενίστρια Ajla Tomljanovic, ενώ η Ολυμπιονίκης Kerri Walsh Jennings σχολίασε: «Ο Θεός να ευλογεί αυτό το γλυκό μωρό και όλους σας. Τόσο διασκεδαστικό! Τόσο πολύτιμο».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Maria Sharapova

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια του τένις ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί στις 19 Απριλίου, την ημέρα που γιόρταζε τα 35α γενέθλιά της, ποζάροντας στην παραλία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και φορώντας μαγιό και παντελόνα.

«Πολύτιμα ξεκινήματα! Το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο ήταν πάντα η ειδικότητά μου», έγραψε τότε στο Instagram post της η Maria Sharapova.

https://www.instagram.com/p/CcjQPQ9sn2R

Ο Alexander Gilkes έκανε πρόταση γάμου στη Sharapova τον Δεκέμβριο του 2020, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Δέκα μήνες αργότερα, το ζευγάρι δεν είχε ακόμη ξεκινήσει να προγραμματίζει τον γάμο τους εξαιτίας του κορονοϊού.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για αυτό γιατί θέλουμε να χαλαρώσουμε τους συγγενείς και τους φίλους μας με το κατάλληλο κλίμα και όχι πιέζοντάς τους να συμμετάσχουν σε κάτι λόγω των περιστάσεων», είπε η Sharapova στο MSN.

Αν και αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος της Ρωσίδας τενίστριας, ο Βρετανός έμπορος έργων τέχνης παντρεύτηκε τον Μάιο του 2012 με τη φίλη της Meghan Markle, Misha Nonoo, αλλά χώρισαν το 2016.