Η Maria Sharapova περιμένει το πρώτο της παιδί – Το post ανήμερα των γενεθλίων της

Η Maria Sharapova περιμένει το πρώτο της παιδί – Το post ανήμερα των γενεθλίων της

Έγκυος η Maria Sharapova

@mariasharapova

Η Maria Sharapova ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με ένα post την ημέρα των 35ων γενεθλίων της.

Η Maria Sharapova βιώνει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της. Η Ρωσίδα τενίστρια είναι έγκυος και σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχθεί το πρώτο της παιδί. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια και, μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων της.

Η Μaria Sharapova αρραβωνιάστηκε τον κολλητό του πρίγκιπα William

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Maria Sharapova

«Πολύτιμα ξεκινήματα! Το να τρώω τούρτα γενεθλίων για δύο ήταν πάντα η ειδικότητά μου», έγραψε σε Instagram post η Maria Sharapova αποκαλύπτοντας ότι κυοφορεί τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Alexander Gilkes. Η τενίστρια έκανε την αποκάλυψη την ημέρα των 35ων γενεθλίων της και συγκεκριμένα τη Μ. Τρίτη (19/4) ποζάροντας στην παραλία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και φορώντας μαγιό και παντελόνα.

https://www.instagram.com/p/CcjQPQ9sn2R

Πολλοί ήταν οι θαυμαστές και οι φίλοι που έσπευσαν να σχολιάσουν στο post και να συγχαρούν το ζευγάρι για τα ευχάριστα νέα. «Συγχαρητήρια», «Εσείς οι δύο θα έχετε το πιο φανταστικό μωρό! Συγχαρητήρια για τον ωραιότερο χρόνο που έρχεται για εσάς», «OMG! Χαρούμενα γενέθλια Maria και συγχαρητήρια για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή! Ανυπομονούμε να συναντήσουμε την αιτία της χαράς σου!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έγιναν κάτω από το post της Maria Sharapova.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και ο αρραβώνας

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Maria Sharapova επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της με τον Gilkes, έναν Βρετανό επιχειρηματία και συνιδρυτή του διαδικτυακού οίκου δημοπρασιών Paddle8. Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση το 2018.

«Είπα το ''ναι'' από την πρώτη μέρα που τον συνάντησα. Αυτό ήταν το μικρό μας μυστικό, έτσι δεν είναι;», είχε γράψει λίγο μετά τον αρραβώνα της η Maria Sharapova σε post στο Instagram με τον Gilkes να γράφει στο δικό του προφίλ: «Σ’ ευχαριστώ που με κάνεις ένα πολύ, πολύ χαρούμενο αγόρι. Ανυπομονώ να ζήσω μια ζωή που θα σε αγαπώ και θα μαθαίνω από σένα».