Ήταν τελικά ατύχημα ο θάνατος της Ivana Trump;

Ήταν τελικά ατύχημα ο θάνατος της Ivana Trump;

Όσα αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Η ισχυρή γυναίκα με το signature beauty και fashion στιλ, αλλά και πρώην σύζυγος του επίσης ισχυρού άντρα Dolald Trump, Ivana Trump, έφυγε από τη ζωή στις 14 Ιουλίου 2022 σε ηλικία 73 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια και τους φίλους της.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι αιτία του θανάτου της ήταν η ανακοπή καρδιάς, ωστόσο σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, η Ivana έφυγε από τη ζωή ύστερα από πτώση στο διαμέρισμά της στο Manhattan, η οποία προκάλεσε «μοιραία χτυπήματα στον κορμό της». Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της όταν έπεσε και καθώς δεν υπήρχε κάποιος να τη βοηθήσει ή να καλέσει έγκαιρα ασθενοφόρο, κατέληξε λίγο αργότερα.

Πίσω από τον Trump κρύβονταν πάντα η Ivana - Το «Μην θυμώνεις, πάρε τα πάντα» & η ανακοπή στα 73 της

Το γραφείο του επικεφαλούς ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης, το οποίο ανακοίνωσε το πόρισμα μέσω δελτίου τύπου το απόγευμα της Παρασκευής (15/7), είπε ότι δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια για τον θάνατο της κυρίας Trump.

Η ανακοίνωση του Donuld Trump στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social

«Με μεγάλη θλίψη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, οι οποίοι είναι πολλοί, ότι η Ivana απεβίωσε στο σπίτι της, στη Νέα Υόρκη. Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά. Ήταν τόσο περήφανη γι' αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι' αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ivana!».

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα -μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή ομορφιά, καθώς και μια στοργική μητέρα και φίλη. Η Ivana Trump ήταν μαχήτρια. Διέφυγε από τον κομμουνισμό και αγκάλιασε αυτήν τη χώρα. Δίδαξε στα παιδιά της να είναι δυνατά και σκληρά, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στη μητέρα της, στα τρία παιδιά και στα δέκα εγγόνια της».

NY: Donald Trump
GREENWICH, CT- AUGUST 1987: Donald Trump, real estate mogul, entrepreneur, and billionare, relaxes at his home with his wife, Ivana Trump, in August 1987 in Greenwich, Connecticut. (Photo by Joe McNally/Getty Images)© Joe McNally/Getty Images

Ο γάμος με τον Donald Trump, το διαζύγιο και τα επιχειρηματικά της βήματα

Ο 15ετής γάμος της με τον Trump ξεκίνησε το 1977, έναν χρόνο αφότου το μοντέλο που γεννήθηκε στην Τσεχία τον συνάντησε για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ. Κατείχε διευθυντικές θέσεις στον Οργανισμό Trump ως αντιπρόεδρος του εσωτερικού σχεδιασμού, ως διευθύνουσα σύμβουλος και πρόεδρος του καζίνο Trump's Castle και ως διαχειρίστρια του Plaza Hotel.

Η Ivana και ο Doland Trump απέκτησαν τρία παιδιά, ενώ το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε το 1992. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, αποτέλεσαν το πιο ισχυρό ζευγάρι της δεκαετίας του '80 και χάρη στις υψηλές δραστηριότητές τους σε ακίνητα και την ενεργό κοινωνική ζωή στην υψηλή κοινωνία του Manhattan, οι Trump ήταν πρώτο θέμα στα ταμπλόιντ.

Η Ivana Trump απέσπασε τόσο μεγάλη προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης όσο και ο σύζυγός της τα χρόνια χρόνο που ήταν ζευγάρι, συμβάλλοντας στον καθορισμό μιας κομβικής εποχής που έγραψε ιστορία. Η Ivana στεκόταν πάντοτε στο πλευρό του συζύγου της και αποτελούσε τον πιο στενό και έμπιστο άνθρωπό του.

Μετά το διαζύγιό της και την παρουσία της στα κομβικά εκείνα πόστα, η Trump έκανε διάφορα εγχειρήματα στον κόσμο της μόδας, των αρωμάτων, των κοσμημάτων και της ομορφιάς, ενώ εξέδωσε και μια σειρά βιβλίων, συμπεριλαμβανομένης της αυτοβιογραφίας της το 2017 με τίτλο Raising Trump που περιέγραφε την πορεία του ταξιδιού της μεγαλώνοντας παιδιά με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.