Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η σύγκριση της Melania Trump με την Jill Biden είναι αναπόφευκτη

Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: Η σύγκριση της Melania Trump με την Jill Biden είναι αναπόφευκτη

Οι ομοιότητες και οι διαφορές της Πρώην και της Νυν Πρώτης Κυρίας κατά την πατροπαράδοτη παραλαβή του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο. Η εμφάνιση, η συμπεριφορά και τα σχόλια που δεν έλειψαν από τα Media.

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί έχουν ξεκινήσει στον Λευκό Οίκο. Είναι η πρώτη φορά που η Jill Biden ως Πρώτη Κυρία παρίσταται στην λαμπρή παραλαβή του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Λευκού Οίκου και όλα τα φλας στράφηκαν επάνω της.

Το δέντρο -όπως συμβαίνει κάθε χρόνο- κατέφθασε με άλογα τα οποία έσερναν μια μεγάλη πράσινη καρότσα με εντυπωσιακές κόκκινες ρόδες, στην οποία ήταν τοποθετημένο. Η Jill Biden χαιρέτισε τους Rusty και Beau Estes των Peak Farms της Βόρειας Καρολίνας , οι οποίοι φέτος έφεραν το ύψους 5,5 μέτρων δέντρο στον Λευκό Οίκο. Να θυμίσουμε πως άφιξή του στον Λευκό Οίκο σηματοδοτεί και την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις ΗΠΑ.

jill biden

Η Πρώτη Κυρία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή μέσα στο κατακόκκινο παλτό της. Ντυμένη στα λευκά (με λευκή φούστα και λευκή μπλούζα με διάτρητες λεπτομέρειες), εμφανώς ευδιάθετη και χαμογελαστή καλωσόρισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον γιο του Joe Biden, Hunter, και τον μικρό γιο του Bo, ο οποίος κρατούσε διαρκώς ένα μικρό κλαδάκι από το έλατο που του πρόσφερε η Jill.

jill

Η εκδήλωση καλωσορίσματος του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Λευκό Οίκο είναι μια παράδοση 56 ετών στις ΗΠΑ. «Είναι όμορφο, είναι υπέροχο, στην πραγματικότητα», είπε η Jill Biden στους δημοσιογράφους για το δέντρο.

drbiden 1

Dr Jill Biden: Τέσσερα πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν για τη νέα Πρώτη Κυρία

Σύμφωνα με την παράδοση, το δέντρο έφτασε με 2 άλογα και μια άμαξα και επιθεωρήθηκε από την πρώτη κυρία πριν τοποθετηθεί στο Μπλε Δωμάτιο και διακοσμηθεί με το θέμα που θα επιλέξει η ίδια. Το θέμα για φέτος θα αποκαλυφθεί μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών.

H Flotus δε δίστασε ν' ανεβάσει το εορταστικό αυτό γεγονός στο προσωπικό της Instagram account γράφοντας ένα απλό και λιτό σχόλιο: «Είναι εδώ».


https://www.instagram.com/p/CWmSUHCpEmF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σύγκριση με την Melania Trump που συζητήθηκε έντονα

Τα tabloid της Αμερικής σχολιάζουν: «Είναι το τέλος των μαύρων Χριστουγέννων της Melania Trump», όπως χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα Ιndependent ενώ συνεχίζει αναφέροντας πως η σύγκριση με την προηγούμενη οικογένεια του Λευκού Οίκου είναι εμφανής.

Πολλοί παρατηρητές θέλουν να δουν ποιο θέμα έχει επιλέξει η Biden για φέτος καθώς η άφιξη του δέντρου δημιούργησε πολλές αναμνήσεις από την προκάτοχο της, Melania Trump, και τη δική της οπτική διακόσμησης για το δέντρο. Όλοι θυμούνται πως ένα από τα τελευταία καθήκοντα της ως πρώτης κυρίας ήταν η επίβλεψη των εορταστικών διακοσμήσεων του Λευκού Οίκου το 2020, όπου αν και είχε αποφασίσει ένα πιο παραδοσιακό στυλ, τα προηγούμενα θέματα της είχαν πραγματικά εντυπωσιάσει.

Η περσινή εμφάνιση της Melania που είχε συζητηθεί

Όσο για το look που είχε επιλέξει η Melania για να εμφανιστεί; Όλοι είχαν σχολιάσει την αλλαγή της εμφάνισής της αλλά και το μήνυμα που μετέφερε.

melania allagi mallion

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για το κρυφό μήνυμα πίσω από αυτήν της την αλλαγή. Πολλά Μέσα έσπευσαν να υποστηρίξουν πως η Πρώτη Κυρία τόλμησε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της τη δεδομένη στιγμή για να δηλώσει πως είναι έτοιμη και η ίδια για μια ριζική αλλαγή στη ζωή της. Όπως επισήμανε τότε η Elite Daily, «μια δραστική αλλαγή στο στιλ ή το χρώμα των μαλλιών μιας γυναίκας συχνά σχετίζεται άμεσα με σημαντικά γεγονότα που αλλάζουν στη ζωή της».

Άλλοι πάλι υποστηρίζαν πως το έντονο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της Πρώτης Κυρίας θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μήνυμα «προστασίας» ενάντια στις αντιδράσεις που ήξερε πως είχαν ξεσπάσει μετά την ήττα του συζύγους της στις αμερικανικές εκλογές. Ένα άλλο στοιχείο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι πως η ίδια είχε τότε νοσήσει από κορονοϊό, μια περιπέτεια της υγείας της που ενδεχομένως την έκανε να επιθυμεί να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της, μακριά από τον Λευκό Οίκο.

Η εμφάνισή της στην παραλαβή του χριστουγεννιάτικου δέντρου αναμφισβήτητα είχε -για ακόμα μια φορά- εντυπωσιάσει πολύ, όχι μόνο με την αλλαγή των μαλλιών της αλλά και με το υπέροχο ασπρόμαυρο πανωφόρι της, που έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση. Ποια γυναίκα δε λάτρεψε αυτή την τόσο stylish κάπα με το εκπληκτικό μοτίβο ψαροκόκαλου; Τόσο απλή και τόσο elegant. Η Μελάνια με αυτή τη στιλιστική της επιλογή θέλησε να τονίσει το πρόσωπό της, κάνοντας ξεκάθαρη την ανάγκη της να παρουσιάσει το νέο της hair colour. Και ναι, όπως θα δεις και στις εικόνες παρακάτω, το πέτυχε!

Πάμε να θυμηθούμε την εμφάνισή της στη gallery που ακολουθεί αλλά και να την συγκρίνουμε με εκείνη της Jill Biden.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Dr Jill Biden: Τέσσερα πράγματα που θα σε ξαφνιάσουν για τη νέα Πρώτη Κυρία


Melania Trump: Πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό σε φιλανθρωπική εκδήλωση