Η κατάξανθη Μπιάνκα Κρασσά έχει αγάπη για τη μόδα ακριβώς όπως η μαμά της, Βίκυ Καγιά

Η κατάξανθη Μπιάνκα Κρασσά έχει αγάπη για τη μόδα ακριβώς όπως η μαμά της, Βίκυ Καγιά
Instagram

Με αφορμή την επέτειο των γονιών της, σήμερα 18 Ιουλίου, ας ρίξουμε μια ματιά στο στιλ του κοριτσιού που γεννήθηκε μέσα στη μόδα. 

Στις 25 του Μάη 2022, ξεπρόβαλε στην αρχική μας σελίδα στο Instagram ένα κοριτσάκι που παρέπεμπε σε πίνακα του Sandro Botticelli. Ήταν η κόρη της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, η οποία συμπλήρωσε τα εφτά χρόνια ζωής και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί μέσα από την ανάρτησή της.

Κατάξανθη, με πολλές καλοσχηματισμένες μπούκλες, ροδαλά μάγουλα και υπέροχο χαμόγελο, η Μπιάνκα Κρασσά έχει όντως αναγεννησιακή ομορφιά. Μάλιστα, για τους λάτρεις της γλωσσολογίας, το όνομά της προέρχεται από το σαιξπηρικό Blanche, σημαίνει «λευκή» και ταιριάζει άψογα με την κατάλευκη επιδερμίδα της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Βίκυ Καγιά είχε γράψει: «Χρόνια πολλά για τα 7α γενέθλια στο αγαπημένο μας κορίτσι! Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις! Να έχεις μια μέρα γεμάτη γέλιο, ευτυχία και χαρά! Σε αγαπάμε πάντα και για πάντα!».

https://www.instagram.com/p/Cd-YxQTqlBb

Όλα ξεκίνησαν όταν η Mrs «Συγκλό» γνώρισε τον Ηλία Κρασσά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Πόλη του Φωτός στις 18 Ιουλίου του 2014 και το 2015 ήρθε στον κόσμο η πηγή του δικού τους φωτός, μικρή Μπιάνκα.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας λίγο αφότου έγινε μητέρα για πρώτη φορά, μίλησε για την εμπειρία του τοκετού της στο περιοδικό People: «Έμεινα άφωνη, γιατί δεν πονούσα, ούτε είχα αντιληφθεί πως είχαν αρχίσει οι συσπάσεις, γιατί θεωρούσα πως η ενόχληση που ένιωθα ήταν το μωρό που κλώτσαγε (…) Μόλις μου είπαν πως θα ήταν επικίνδυνο να επιχειρήσουμε φυσιολογικό τοκετό και θα ήταν πιο ασφαλές να πάμε σε καισαρική, δεν το σκέφτηκα δεύτερη στιγμή».

https://www.instagram.com/p/CPSenUEhlc3
https://www.instagram.com/p/B_pruRfpx9p

Το 2016, όταν η μικρή της είχε γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια, είχε πει στο περιοδικό People για το πώς πέρασαν την ημέρα αυτή. «Οικογενειακά, με φίλους και μωράκια στο σπίτι μας. Ήταν μια πολύ συγκινητική μέρα, η μικρούλα μας αγκάλιαζε όλους τους καλεσμένους μας, αποδείχτηκε πολύ κοινωνική! Δεν είχαμε ποτέ μέχρι εκείνη την ημέρα τόσο κόσμο στο σπίτι και φοβήθηκα μήπως κουραστεί και ενοχληθεί, αλλά άντεξε μέχρι τελικής πτώσεως. Της είχαμε οργανώσει ένα πολύ όμορφο πάρτι. Η τούρτα της ήταν με ελεφαντάκια, που της αρέσουν πάρα πολύ, σε παστέλ αποχρώσεις, με κυρίαρχο το ροζ. Η μικρή, ενθουσιασμένη, έβαλε το δαχτυλάκι της μέσα στην τούρτα και τη σκάλιζε, μάλιστα άνοιξε μια τρυπούλα. Για πρώτη φορά δοκίμασε σοκολάτα και παραδόξως δεν της άρεσε. Έκανε ένα μορφασμό, γύρισε από την άλλη πλευρά και πήγε να παίξει με τα παιχνίδια της».

https://www.instagram.com/p/B2cQlVeICsB
https://www.instagram.com/p/BuvlnioF1mB

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η εφτάχρονη κόρη της Βίκυς Καγιά έχει δύο ονόματα, Μπιάνκα Αλεξάνδρα.

Στο ίδιο περιοδικό λοιπόν, η δημοφιλής παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει: «Ήταν ο λόγος που παντρευτήκαμε, ο λόγος που θέλαμε να έχουμε μια κοινή ζωή. Βέβαια, δεν περίμενα πως 18 Ιουλίου θα παντρευτούμε και γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου θα έχω μείνει έγκυος. Φανταζόμουν πως είναι μια διαδικασία που παίρνει πολύ καιρό και βρέθηκα προ ευχάριστης εκπλήξεως. Τα πράγματα με τον Ηλία έχουν έρθει όλα από μόνα τους, γιατί όταν είσαι χαλαρός όλα κλειδώνουν με ένα μαγικό τρόπο. Μου λένε ‘όλα στη σχέση σας έγιναν πολύ γρήγορα’, αλλά για μας δεν ήταν γρήγορα, ήταν όπως ακριβώς το νιώθαμε».

https://www.instagram.com/p/Bx4LajuI9-p

Μερικά χρόνια αργότερα και ούσα πια μητέρα δύο παιδιών, η Βίκυ Καγιά μίληξε ξανά για την εμπειρία της μητρότητας στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη. Θυμίζουμε ότι έχει ακόμη έναν γιο με τον σύζυγό της, τον μικρό Ηλία Κάρολο.

https://www.instagram.com/p/Ca1uiPtqRT3

Μάλιστα, είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τους δικούς της γονείς, οι οποίοι δεν ήταν θετικοί στην ενασχόλησή της με το modelling. Προτιμούσαν να σπουδάσει Νομική και να γίνει δικηγόρος. Ίσως γι’ αυτό τώρα εκείνη να επιθυμεί να υποστηρίξει τα παιδιά της στα δικά τους όνειρα, όποια και αν ήταν αυτά.

Στον Κωνσταντίνο Τζούμα και την εκπομπή «Ένα απόγευμα με τον Κωνσταντίνο Τζούμα», είχε αναφερθεί και πάλι στη δυσκολία αυτή, λέγοντας «αφήστε τα παιδιά σας να είναι διαφορετικά».

Από εκεί και μόνο αντιλαμβανόμαστε τη δική της προσέγγιση γονεϊκότητα, μια προσέγγιση που θα επιτρέψει στη μικρή Μπιάνκα να «ανθίσει». «Αν παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τον εαυτό σου, είναι σαν να χάνεται η μαγεία», είχε πει.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μαμαδο-συζήτηση, είχε και με την Ελένη Μενεγάκη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της το 2019. Τότε μάλιστα μάθαμε πως η Μπιάνκα μοιάζει σαν αδερφή με τη μικρή Μαρίνα, την κόρη της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.