Η Emily Ratajkowski χωρίζει τον κατά συρροή άπιστο& γίνεται σαφές πως η απιστία δεν κάνει διακρίσεις

Η Emily Ratajkowski χωρίζει τον κατά συρροή άπιστο& γίνεται σαφές πως η απιστία δεν κάνει διακρίσεις

Δεν φταίνε τα κιλά που πήρες ή που δεν είσαι Emily. Ο άπιστος είναι άπιστος. 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση μέσα στο σαββατοκύριακο ότι η Emily Ratajkowski και ο σύζυγός της Sebastian Bear - McClard, χωρίζουν λόγω απιστίας. Ειδικότερα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για απιστία του 41χρονου παραγωγού ταινιών και πως αναμένεται να κατατεθεί αίτηση διαζυγίου. Μιλώντας στο Page Six, στενός συνεργάτης του επιβεβαίωσε τις περί απιστίας φήμες. «Ναι, την απάτησε» είπε και χαρακτήρισε τον Bear - McClard, «αηδιαστικό κατά συρροή άπιστο».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι επισήμως δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι ούτε το 31χρονο μοντέλο, ούτε ο σύζυγός της. Ακόμη, όπως διαβάζουμε στα αμερικανικά tabloids που φρόντισαν να το διασταυρώσουν, δεν φαίνεται στο δικαστικό σύστημα ότι το μοντέλο έχει καταθέσει ακόμη -τουλάχιστον- αίτηση διαζυγίου.

Όλα ξεκίνησαν πάντως να λέγονται όταν η Emily Ratajkowski εθεάθη προ ολίγων ημερών σε μια βόλτα με τον γιο τους χωρίς να φορά τη βέρα της. Συνδυαστικά με το γεγονός ότι έχουν αρκετό καιρό να πραγματοποιήσουν κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, δεν άργησαν να φουντώνουν οι φήμες αυτές. Ακόμη, αξιοπερίεργη είναι και η αποχή της Ρωσίδας καλλονής από τα social media εδώ και περίπου μια εβδομάδα, κάτι που δεν συνηθίζει: Η τελευταία της ανάρτηση ήταν στις 9 Ιουλίου.

Πριν βιαστείς να σκεφτείς σαρκαστικά «wow, groundbreaking», σκέψου ότι μιλάμε για μια Influencer με εκατομμύρια ακολούθους, που φροντίζει πάντα να ανανεώνει το feed της σε τακτική βάση.

https://www.instagram.com/p/CfykO2iMS96

Μάλιστα, αν θέλουμε να είμαστε ακόμη πιο καχύποπτοι και να αναζητήσουμε την τελευταία της ανάρτηση με τον σύζυγό της, ήταν 27 Μαΐου 2021. Πρόκειται για δύο λήψεις όπου τους βλέπουμε ερωτευμένους και αγκαλιασμένους στο πάρκο, με εκείνη να φορά κόκκινο μίνι φόρεμα και να τον φιλά. Μάλιστα, όπως μας ενημερώνει στη λεζάντα της: «Ήμουν έγκυος εδώ και δεν το ήξερα».

https://www.instagram.com/p/CPY8FvEMkUJ

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ενώ είχαν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με ένα πολύ πρωτότυπο εξώφυλλο στη Vogue.

https://www.instagram.com/p/CG0VrbyjznL

Ο μικρός Sylvester Apollo γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2021, με τους γονείς του να έχουν αρχικά αποφασίσει πως δεν θα γνωστοποιήσουν το φύλο του προκειμένου να αποφασίσει το ίδιο το παιδί στα 18 του το φύλο του. Εκείνη, ωστόσο, λίγο αργότερα άρχισε να αναφέρεται στον Sylvester ως γιο της.

https://www.instagram.com/p/CHREbOJssHG
https://www.instagram.com/p/CMSeYaUssb1

Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια λιτή τελετή τον Φεβρουάριο του 2018, με ελάχιστους καλεσμένους.

https://www.instagram.com/p/B-z_vahJ5WY

Παρόλο που Ratajkowski και Bear-McClard δεν αποκάλυψαν ποτέ πολλά για τον γάμο τους, εκείνη μοιράστηκε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο The Tonight Show του Jimmy Fallon. Όπως είπε, έφτιαξαν μόνοι τους τις βέρες τους, λιώνοντας μια ουγγιά χρυσού που αγόρασαν από την Chinatown της Νέας Υόρκης.

https://www.instagram.com/p/B86gm79hlZs

Cheaters gonna cheat. Δεν φταίνε τα κιλά που πήρες ή που δεν είσαι Emily

Είτε χωρίσουν είτε όχι, είτε την απάτησε είτε όχι, σημασία έχει να καταλάβουμε για ακόμη μια φορά την πραγματική αιτία της απιστίας. Αυτή, λοιπόν, δεν έχει με κάποιον τρόπο σχέση με την εξωτερική εμφάνιση του απατηθέντος (ή εν προκειμένω της απατηθείσας). Παρόλο που πολλοί έσπευσαν για ακόμη μια φορά να εκφράσουν μεσαιωνικές και άκρως επιφανειακές απόψεις, του τύπου «μα καλά, ποιος θα απατούσε αυτή τη γυναικάρα»;

https://www.instagram.com/p/B552TXYhaAG

Λοιπόν, να απαντήσουμε εμείς. Αυτή την πράγματι υπερκαλλονή και πανέμορφη γυναικάρα, θα την απατούσε αυτός που θα απατούσε και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Αυτός που απιστεί κατά συρροή, όπως λέχθηκε εν προκειμένω για τον κινηματογραφικό παραγωγό, έχει μάλλον άλλα κίνητρα για να το κάνει. Δεν συνδέονται με τον εκάστοτε σύντροφό του και πολλές φορές, ούτε καν με το συγκεκριμένο τρίτο πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/B8HiTTWBOxt

Όσοι απατούν συστηματικά, οι γνωστοί serial cheaters, πολλές φορές προσπαθούν μέσω αυτής της πράξης να λάβουν κάποιου είδους επιβεβαίωση γιατί συχνά νιώθουν εξαιρετικά ανασφαλείς. Όσο όμορφη, αδύνατη, γυμνασμένη, σέξι και γοητευτική κι αν είναι η Emily και κάθε Emily, είναι εξίσου πιθανό να πιάσει τον άνθρωπό της να απιστεί, αν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.

Οι φήμες αυτές περί χωρισμού και απιστίας λοιπόν, μας έκαναν να πάθουμε ένα τρόπον τινά μικρό deja-vu. Ξύπνησαν μέσα μας μνήμες από την πρώτη εποχή της κυκλοφορίας του βιβλίου της 31χρονης, The Body. Τότε που εκείνη μιλούσε για τις ανασφάλειές της και πολλές έσπευσαν να εντοπίσουν το αντιφατικό του πράγματος. Πώς γίνεται μια τόσο καλλίγραμμη γυναίκα που εξαίρεται παγκοσμίως για την ομορφιά και το σεξαπίλ της να έχει τέτοιου είδους ανασφάλειες; «Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι παντρεμένες», «μιλάει και αυτή, εμείς τι να πούμε» και άλλα πολλά παρόμοιου ύφους και λογικής σχόλια έκαναν τον γύρο του παγκόσμιου διαδικτύου.

Πάμε πάλι λοιπόν. Όπως και ένας cheater απατά από εσωτερική ανάγκη να καλύψει τις ανασφάλειές του, έτσι και μια γυναίκα μπορεί να μην έχει την αναμενόμενη αυτοπεποίθηση, λόγω των προσωπικών της ανασφαλειών. Ακόμη κι αν πληροί φαινομενικά όλα εκείνα τα δεδομένα για να θεωρείται όμορφη σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα, η ίδια ενδέχεται να έχει πράγματι ανασφάλειες.

Ανασφάλειες που της έχουν εμφυσήσει άλλοι. Στην περίπτωση της Emily Ratajkowski αυτοί ήταν εν μέρει και οι γονείς της, οι οποίοι έδιναν εξαιρετικά μεγάλη έμφαση στην εξωτερική της εμφάνιση από όταν ήταν ακόμη πολύ μικρή. Κάπως έτσι, για εκείνη η ομορφιά εξελίχθηκε σε ένα τίμημα, σε ένα βαρύ φορτίο που κλήθηκε να σηκώσει.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή της η ομορφιά δεν λειτούργησε (όπως πολλοί θα πίστευαν) ως αντίδοτο στη συναισθηματική της ανασφάλεια και αυτό- αμφισβήτηση. Αντίθετα, ήταν το πιο πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη ακόμη μεγαλύτερης ανασφάλειας. «Λαχταρούσα τόσο απεγνωσμένα την επιβεβαίωση των ανδρών που την αποδέχτηκα ακόμα και όταν αυτή ερχόταν τυλιγμένη σε έλλειψη σεβασμού» γράφει στο βιβλίο της.

Ακόμη, αναφέρεται στην υπερηφάνεια που ένιωθε η μητέρα της όταν οι άντρες την κοιτούσαν με θαυμασμό, κι ας ήταν μόλις 12. Έτσι, η καριέρα στο modelling ήρθε ως φυσικό επακόλουθο και από έφηβη κιόλας υπέγραψε με έναν ατζέντη μοντέλων. Θυμίζουμε ότι ευρέως γνωστή η Emily Ratajkowski έγινε το 2013 όταν συμμετείχε στο βίντεο κλιπ για το Blurred Lines των Robin Thicke, Pharrell και T.I.

Ο συνολικός τρόπος με τον οποίο μεγάλωσε, η έμφαση στην εξωτερική της εμφάνιση και η πρόωρη ενηλικίωση, σίγουρα συνέβαλλαν σε όλες αυτές τις ανασφάλειες για τις οποίες μιλά στο βιβλίο The Body. Μια διάχυτη αίσθηση εσωτερικής σύγκρουσης που σίγουρα ενισχύθηκε από όλη την κοσμοθεωρία της μητέρας της.

«Η ομορφιά ήταν ένας τρόπος για μένα να είμαι ξεχωριστή. Όταν ήμουν ξεχωριστή ένιωθα περισσότερο την αγάπη των γονιών μου. (…)Η θέση μου με έφερε κοντά στα πλούτη και την εξουσία και μου έδωσε μια αυτονομία αλλά αυτό δεν οδήγησε σε πραγματική ενδυνάμωση. Αυτό είναι κάτι που κέρδισα μόνο τώρα που έγραψα αυτά τα κείμενα και έδωσα φωνή στις σκέψεις και τα βιώματά μου» , εξηγεί στο βιβλίο της.

Οι γονείς της, της εμφύσησαν την ιδέα πως όλα περιστρέφονται γύρω από την εξωτερική εικόνα και όπως αναφέρει «έμοιαζε σημαντικό και για τους δύο, ειδικά για τη μητέρα μου, που η κόρη τους ήταν όμορφη». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ίδια να οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως η ομορφιά της ήταν ο μόνος τρόπος να νιώθει ξεχωριστή, ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσει την αγάπη των γονιών της.