Οι stars του τένις επιλέγουν Ελλάδα – Serena Williams & Roger Federer στη χώρα μας για διακοπές

Μαρία Ροδίτη
Οι stars του τένις επιλέγουν Ελλάδα – Serena Williams & Roger Federer στη χώρα μας για διακοπές

Η Serena Williams στην Ακρόπολη και ο Roger Federer στην Πάρο με τις οικογένειές τους διαφημίζουν σε όλο τον πλανήτη τις ομορφιές της Ελλάδας.

Δεν χαρακτηρίζεται άδικα από πολλούς ως η πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Η Ελλάδα μας είναι μία και μοναδική, οι παραλίες της και τα νησιά της είναι ανεπανάληπτα, ο πολιτισμός της… ο σημαντικότερος σε όλη τη Γη. Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα η χώρα μας γίνεται πόλος έλξης τουριστών κάθε χρόνο με τις διασημότητες του πλανήτη να την επιλέγουν πολύ συχνά.

Αυτήν τη φορά τα αστέρια του παγκόσμιου τένις – η Serena Williams και ο Roger Federer- επέλεξαν να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα με τις οικογένειές τους.

Η Serena Williams ποζάρει με την 3χρονη κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

H επίσκεψη της Serena Williams στην Ακρόπολη

Με δύο φωτογραφίες στο Instagram, η Serena Williams αποκάλυψε ότι βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα. Η star του τένις πόζαρε στην Ακρόπολη με τον σύζυγό της, Alexis Ohanian και την κόρη τους, Olympia, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του greekcitytimes.com, η τενίστρια βρέθηκε και στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

https://www.instagram.com/p/Cf_m5fbL8dv

Εκτός από το Instagram, όμως, η 40χρονη δημοσίευσε κι ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο και συστήνει στο κοινό της την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας.

«Είμαστε εδώ στην Αθήνα, τέλεια, ας δούμε πίσω», εξηγεί η Serena Williams και μια φωνή (μάλλον της ξεναγού) ακούγεται να λέει: «Μπορείτε, σας παρακαλώ, να δείτε εκεί στον πράσινο λόφο; Είναι το στάδιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. 1896».

Ο Roger Federer με την οικογένειά του στην Πάρο

Τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες που δείχνουν τον Roger Federer να απολαμβάνει τις διακοπές του στην Πάρο. Ο άσος του τένις, με τη σύζυγό του, Mirka και τα παιδιά τους έχουν απαθανατιστεί σε καφέ του νησιού να απολαμβάνουν τα δροσερά ροφήματά τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά του 40χρονου Federer στην Ελλάδα. Ο άσος του τένις είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας για διακοπές με τη σύζυγό του το 2016. Τότε, βέβαια είχε επισκεφθεί την Αργολίδα, το Πόρτο Χέλι και την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας.