Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της όπως ακριβώς περίμενες (όπως η ίδια ήθελε)

Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της όπως ακριβώς περίμενες (όπως η ίδια ήθελε)
Instagram

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι!».

Και ναι: Η Ιωάννα Τούνη επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της ακριβώς όπως ήθελε και είχε το δικαίωμα να κάνει: μόνη της, στον τόπο και χρόνο που ήθελε εκείνη. Όπως είχε υποσχεθεί στους followers της. Η 28χρονη influencer, μετά τη νοσηλεία, τις φήμες χωρισμού αλλά και της εγκυμοσύνης, διάλεξε τον τρόπο που ένιωθε άνετα να επικοινωνήσει την είδηση με κάποια μοναδικά λόγια τα οποία και περιγράφουν όλα τα συναισθήματά της. Και όλα αυτά, με μία αγκαλιά λουλούδια.

Παράλληλα, τα λόγια της είναι ένας ύμνος στη μητρότητα και πιο συγκεκριμένα στη δική της μητέρα που έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις μήνες, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.

Η εξαφάνιση της Ιωάννας Τούνη, το αινιγματικό post του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κρίση στη σχέση

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα!
Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!»

Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ!
Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…», έγραψε χαρακτηριστικά για τα συναισθήματά της και τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

https://www.instagram.com/p/CgKTFRMoWS4

Πριν την επίσημη ανακοίνωση, η Ιωάννα ανέβασε τρία stories στα οποία εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους τους λόγους για τους οποίους απείχε τις τελευταίες ημέρες από τα social media και με αφοπλιστική ειλικρίνεια - όπως πάντοτε κάνει - μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές που βιώνει το τελευταίο διάστημα και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που έχει. Τα οποία κάθε γυναίκα που έχει βιώσει εγκυμοσύνη μπορεί να καταλάβει απόλυτα.

Το μοναδικό πράγμα που συνέχισε να κρατάει κρυφό η Ιωάννα είναι το τι συμβαίνει τελικά στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και αν ισχύουν ή όχι οι φήμες περί χωρισμού. Όπως και να 'χει, εμείς να ευχηθούμε να δημιουργήσει την οικογένεια που έχει ονειρευτεί και ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ τους να ξεπεραστεί και να υποδεχτούν σε λίγους μήνες με το καλό το μωράκι τους!

Η εξαφάνιση της Ιωάννας Τούνη, το αινιγματικό post του Δημήτρη Αλεξάνδρου και η κρίση στη σχέση

Μυστήριο αποτελούσε τις τελευταίες ημέρες το τι συμβαίνει μεταξύ της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο χρόνο που είναι μαζί και - μέχρι πρότινος τουλάχιστον - έδειχνε full in love.

Να σου θυμίσουμε το story... Η Ιωάννα και ο Δημήτρης περνούσαν ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές, ταξιδεύοντας από νησί σε νησί και ζώντας τον απόλυτο έρωτα. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της γνωστής influencer ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τον περασμένο μήνα, με το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας χωρίς ωστόσο να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν μέχρι πριν από λίγη ώρα την είδηση. Οι ίδιοι άλλωστε έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα έλεγαν όχι στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν κάποια στιγμή οικογένεια.

Και εκεί που λέγαμε ότι το ζευγάρι είναι στα καλύτερά του, ήρθαν τα unfollow στο Instagram και κάπως έτσι ξεκίνησε άλλη μία έντονη φημολογία, αυτή του χωρισμού. Η εμφάνισή τους στο πάρτι γενεθλίων της Δήμητρας Αλεξανδράκη έδωσε τέλος στα σενάριο οριστικού χωρισμού ενώ η επιβεβαίωση της ευχάριστης είδησης τα λέει όλα και δεν χρειάζεται να πει κανείς κάτι άλλο την ώρα που υπάρχει μία εγκυμοσύνη.

Το αινιγματικό post του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/7), ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε ένα αινιγματικό Insta story που μας κίνησε την περιέργεια για το τι υποννοεί και αν απευθύνεται στην Ιωάννα.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο ανέβασε μια εικόνα με φόντο τη θάλασσα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Κάποια στιγμή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους και ο καθένας θα πάρει αυτό που του αξίζει».

293068237_1007678843261584_5332783446739202872_n.jpg

Η αποχή της Ιωάννας Τούνη από τα social media

Όταν η Ιωάννα Τούνη απέχει από το Instagram, όπως έχει πει και η ίδια στο παρελθόν, ή περνάει πολύ καλά ή είναι πεσμένη ψυχολογικά. Η ίδια είχε πει: «Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα θα έλεγα, οπότε είπα να πω μια καλησπέρα γιατί σας ευχαριστώ που στέλνετε και ρωτάτε και αγχώνεστε, αλλά ζω, δεν παθαίνω τίποτα. Είμαι βέβαια στον καναπέ – κρεβάτι, η κατάσταση είναι αυτή εδώ, όλες αυτές τις μέρες. Δεν σηκώνομαι για πολλά πράγματα. Αυτά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και σας δίνω ένα μεγάλο φιλί».

Το love story και οι φήμες εγκυμοσύνης

Η Ιωάννα και ο Δημήτρης αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz και από το καλοκαίρι του 2021 που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους, οι fans «λιώνουν» σε κάθε κοινό post του ζευγαριού.

Οι πρώτες φήμες ότι είναι μαζί κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού όταν οι δυο τους εθεάθησαν σε τρυφερά τετ α τετ στην Αρεόπολη Λακωνίας. Λίγο αργότερα και αφού είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CS2G7z3onwU