Η Τζένη Μπαλατσινού νιώθει ότι την αγαπούν στην τοποθεσία Πάτμος

Η Τζένη Μπαλατσινού νιώθει ότι την αγαπούν στην τοποθεσία Πάτμος

Στο ησυχαστήριό της μαζί με την οικογένειά της. 

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να περνά το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην Πάτμο μαζί με την οικογένειά της. Η δημοφιλής παρουσιάστρια διατηρεί ένα από τα ωραιότερα σπίτια στο νησί της Αποκάλυψης το οποίο επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας έχει δημιουργήσει το «ησυχαστήριό» της στην Πάτμο και δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να βαφτίσει εκεί τον γιο που απέκτησε με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια. Η Τζένη Μπαλατσινού διατηρεί ένα παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική που επικρατούσε στο Αιγαίο τα παλαιότερα χρόνια. Η παρουσιάστρια τρέφει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί, καθώς εκεί αποφορτίζεται και απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Το πρώην μοντέλο λατρεύει να ατενίζει το απέραντι γαλάζιο από το μπαλκόνι της, να πηγαίνει για περπάτημα στην παραλία και φυσικά να απολαμβάνει το όμορφο ηλιοβασίλεμα που ξεπροβάλλει από τη βεράντα της.

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια super μαμά

Στο πλευρό της παρουσιάστριας βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και τα τέσσερα παιδιά της (Αμαλία, Αλεξάνδρα, Μάξιμος και ο μικρός, Παναγιώτης-Αντώνιος). Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και μοιράζεται συχνά τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εδώ και μερικές ημέρες χαλαρώνει μαζί με τα παιδιά της στην Πάτμο, κάνοντας δραστηριότητες που αγαπούν και δημιουργώντας αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/p/Cf-7466jkb2

Πριν λίγες ώρες η Τζένη Μπαλατσινού ανήρτησε μερικές υπέροχες φωτογραφίες, από την εξόρμησή της με παιδιά στη φύση. Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου εκτέλεσε χρέη φωτογράφου, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού, η Αμαλία και ο Μάξιμος Κωστόπουλος πόζαραν αγκαλιασμένοι με θέα την θάλασσα. Το μόνο σίγουρο είναι πως έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, μακριά από την πρωτεύουσα και κάθε επαγγελματική υποχρεώση.

Η Αμαλία Κωστοπούλου έχει γενέθλια και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές από την μαμά και την αδερφή της

Πηγή κεντρικής: jennybalatsinou