Το νέο tweet του Στέφανου Τσιτσιπά έγινε viral και θα καταλάβεις τον λόγο

Το νέο tweet του Στέφανου Τσιτσιπά έγινε viral και θα καταλάβεις τον λόγο

Το σχόλιο του διάσημου τενίστα για τα ψάρια και τους... εξωγηίνους.

Είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες παγκοσμίως και εκείνος που έκανε γνωστό το συγκεκριμένο άθλημα στην Ελλάδα, με τον ίδιο να έχει κερδίσει φανατικούς υποστηρικτές που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο για να τον παρακολουθήσουν από κοντά να παίζει. Οι νίκες του διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον το μόνο που του έχει απομείνει για να ολοκληρώσει το σύνολο των επιτυχιών του, είναι η κατάκτηση ενός γκραν σλαμ. Σε ποιον αναφέρομαι; Στον Στέφανο Τσιτσιπά, φυσικά.

Ωστόσο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν αρκείται στο να «μιλάει» μέσα από τους αγώνες τένις, με τις δηλώσεις και τις απόψεις που εκφράζει κατά καιρούς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Twitter, να σχολιάζονται ποικιλοτρόπως, συχνά όχι θετικά!

https://www.instagram.com/p/CfPM-FRKaFo

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δίνει απαντήσεις για όλες τις δηλώσεις που προκάλεσαν

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξαναχτυπά» στο Twitter

Μπορεί αυτές τις μέρες να απολαμβάνει τις διακοπές του στη Ζάκυνθο, αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει από το να ασχολείται με τα social media. Το μεσημέρι της Δευτέρας (18/7), ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξαναχτύπησε» στο Twitter, αυτή τη φορά με κύριο θέμα σχολιασμού τα... ψάρια και τους εξωγηίνους.

Συγκεκριμένα, ο παγκοσμίου φήμης τενίστας έκανε ένα tweet στο οποίο προσπάθησε με τον δικό του, μοναδικό τρόπο να μπει στην ψυχολογία ενός ψαριού όταν βλέπει μπροστά του τη διαδικασία του ψαρέματος.

«Το ψάρεμα πρέπει να φαίνεται στα ψάρια σαν απαγωγή από εξωγήινους», έγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκαλώντας ποικίλλες αντιδράσεις στο Twitter.

tsitsopas.jpg

Έχει μετανιώσει για δηλώσεις του;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν διστάζει να εκφράζει ό,τι σκέφτεται χωρίς να μετανιώνει ή να ενδιαφέρεται για τα αρνητικά σχόλια που ακούει.

Σε ερώτηση που του έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το αν έχει μετανιώσει για κάποια από τις δηλώσεις του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε: «Δεν έχω μετανιώσει ιδιαίτερα γιατί είναι δικές μου απόψεις. Ό,τι γράφω ή ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πολλές φορές πριν. Και φυσικά δεν υπάρχει κακία ή κάτι αρνητικό πίσω από αυτό, παρότι υπήρχαν άνθρωποι που το είδαν με την κακή ματιά και φυσικά έκραξαν. Δεν με ενοχλεί το κράξιμο γιατί δεν τα κοιτάω. Απλώς τα ακούω μετά από κάποια στιγμή γιατί έρχονται φίλοι και συγγενείς μου και με ρωτάνε. Και τους λέω “Δεν έχω ιδέα”».

Πηγή φωτογραφιών: @stefanostsitsipas98