Από την Αμερική στην Ελλάδα & από την Εκάλη στη Μύκονο, η Σοφία Καρβέλα απολαμβάνει τις διακοπές της

Από την Αμερική στην Ελλάδα & από την Εκάλη στη Μύκονο, η Σοφία Καρβέλα απολαμβάνει τις διακοπές της

Ξέφρενες διακοπές στο Κυκλαδίτικο νησί για την κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Σοφία Καρβέλα έχει αφήσει την Αμερική και βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά της - τον Θανάση Πανουργιά και τους δύο γιους τους, Νίκο και Νέστορα - απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Αφού πέρασε αρκετές ημέρες στο πατρικό της στην Εκάλη, όπου η ίδια έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, η Σοφία ταξίδεψε στο νησί της Μυκόνου, το οποίο λατρεύει και επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μπικίνι στην τοποθεσία: πατρικό σπίτι στην Εκάλη

Μέσα από τα posts και τα stories της, η 39χρονη μοιράζεται με τους followers της στο Instagram πολλές στιγμές από τις διακοπές της, οι οποίες περιλαμβάνουν ξέφρενες εξόδους με φίλους, φαγητό, μπάνια και χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/CgJtOMuNjFZ

Σε ένα Insta story της στο οποίο χορεύει σε γνωστό beach bar του κοσμοπολίτικου νησιού, η σχεδιάστρια μόδας έγραψε: «Πιθανότατα είμαι ο μοναδικός νηφάλιος άνθρωπος στο νησί. Αλλά περνάω τέλεια», και αυτό βγαίνει προς τα έξω όπως μπορείς να διακρίνεις παρακάτω!

293616428_771849370663822_7816039677076191124_n.jpg

Ο εθισμός με το αλκοόλ και τα 14 χρόνια νηφαλιότητας

Η Σοφία Καρβέλα έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τον εθισμό της στο αλκοόλ όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και τα προβλήματα που της δημιούργησε. Ωστόσο, ήρθε η στιγμή που πήρε την απόφαση να αλλάξει τη ζωή της μια για πάντα, και πλέον μπορεί ελεύθερα να βροντοφωνάξει ότι είναι νηφάλια εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, «Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά».

Σε post που ανέβασε στις 9 Σεπτεμβρίου 2020, η Σοφία έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια:

«9.9.08 Σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια νηφάλιας ζωής. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα από το lockdown (και ό,τι αυτό συνόδευε) χωρίς ποτό (ή και περισσότερα), χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία. Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει, θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό... Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να γίνει και στέλνω την αγάπη μου στους ανθρώπους εκεί έξω που ακόμα αγωνίζονται».

https://www.instagram.com/p/CE6vseGgdvu

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές της Σοφίας Καρβέλα στη Μύκονο.

Πηγή φωτογραφιών: @thesofiakarvela