Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μπικίνι στην τοποθεσία: πατρικό σπίτι στην Εκάλη

Η Σοφία Καρβέλα ποζάρει με μπικίνι στην τοποθεσία: πατρικό σπίτι στην Εκάλη

«Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα» που λέει και ο πατέρας της, Νίκος Καρβέλας. 

Τις τελευταίες μέρες, η Σοφία Καρβέλα έχει αφήσει την Αμερική και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο πατρικό της στην Εκάλη, όπου έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια δίπλα στους γονείς της, την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

Ένα σπίτι που τόσο η Σοφία όσο και η Άννα αγαπούν ιδιαίτερα και τις πόρτες του οποίου η διάσημη τραγουδίστρια έχει ανοίξει πολλές φορές στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Σοφία Καρβέλα «ρόκαρε» με τον γιο της σε συναυλία της Άννας Βίσση & τα πλάνα είναι ό, τι πιο cool

Μπορεί η Αννα Βίσση να είναι τους περισσότερους μήνες του χρόνου με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύει ανά τακτά διαστήματα στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην κόρη και τα εγγόνια της, Νίκο και Νέστορα, όμως η βίλα της στην Εκάλη είναι η βάση της και δεν την αλλάζει με τίποτα. Άλλωστε, πρόκειται για ένα ακίνητο που έχει όλες τις ανέσεις, από μεγάλο κήπο και γήπεδο τένις μέχρι εξωτερική πισίνα, εκεί όπου πόζαρε το μεσημέρι της Τρίτης (12/7) η Σοφία Καρβέλα με μαγιό, εντυπωσιάζοντας τους followers της.

https://www.instagram.com/p/Cf3rZ1ptUXh

Όταν η Σοφία Καρβέλα «ρόκαρε» με τον γιο της σε συναυλία της Άννας Βίσση

Το βράδυ της Τετάρτης (6/7) η Σοφία Καρβέλα βρέθηκε μαζί με τον γιο της στο θέατρο Άλσος για να απολαύσουν την εκρητική Άννα Βίσση στην καλοκαιρινή συναυλία της.

Η Σοφία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία, ενώ ένα στιγμιότυπο ήταν αυτό που μας συγκίνησε περισσότερο, στο οποίο η 39χρονη απαθανατίζει τον γιο της να βρίσκεται κάτω από τη σκηνή και να χειροκροτά την εντυπωσιακή γιαγιά του.

thesofiakarvela_292118295_147841117837894_2406617093158229321_n.jpg

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Άννας Βίσση στην Εκάλη.