Η φωτο της Ιωάννας Τούνη που είχε «προδώσει» την κύηση, η νονά & το follow (again) του Αλεξάνδρου

Ιωάννα Τζανή
Η φωτο της Ιωάννας Τούνη που είχε «προδώσει» την κύηση, η νονά & το follow (again) του Αλεξάνδρου

Στον ινσταγκραμικό κόσμο τίποτα δεν κρύβεται. Τίποτα όμως. 

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ετοιμάζονται να γίνουν γονείς και λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της γνωστής influencer, έρχεται και το τέλος στις φήμες χωρισμού. Όπως όλα δείχνουν, μπόρα ήταν και πέρασε... Η Ιωάννα έχει επιστρέψει στην Αθήνα και το σπίτι του αγαπημένου της, έκαναν ξανά follow ο ένας τον άλλον, έγινε το... πολυπόθητο tag στη φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης... και τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη!

Το ζευγάρι είναι μαζί, αγαπημένο και προετοιμάζεται για να υποδεχτεί το μωράκι του. Εξάλλου, η Ιωάννα Τούνη το έγραψε: «Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου», και δεν το διαπραγματεύεται. Οι κρίσεις συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια, πόσω μάλλον όταν οι ορμόνες και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω εγκυμοσύνης «βαράνε κόκκινο».

Είτε λέγεσαι Τούνη είτε όχι, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεις τέτοια σχόλια επειδή θα γίνεις μαμά

Ιδού και οι αποδείξεις της επανασύνδεσης:

Και μιλώντας για αποδείξεις στο Instagram ας θυμηθούμε και τη φωτογραφία που «πρόδωσε» την εγκυμοσύνη της, σύμφωνα με πολλούς followers που εστίασαν στην κοιλίτσα της Influencer.

https://www.instagram.com/p/Ce1b4RnrKv7

Το σχόλιο του Αλεξάνδρου στην ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη

Η καλή φίλη του ζευγαριού, Δήμητρα Αλεξανδράκη, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε ότι η Ιωάννα και ο Δημήτρης θα γίνουν γονείς, αφού ήταν μαζί με την Τούνη όταν έκανε τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε θετικό.

Με μια κοινή της φωτογραφία με την Ιωάννα Τούνη και ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram περιέγραψε με συγκινητικά λόγια τη στιγμή εκείνη και έστειλε τις θερμότερες ευχές της στους μελλοντικούς γονείς.

«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς! Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα! Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

https://www.instagram.com/p/CgMbL-qtImh

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση απάντησε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος έγραψε απευθυνόμενος στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Α ρε ζωή μου είσαι πολλααα χρόνια φίλη μου», με το μοντέλο να απαντά: «Να είμαστε καλά να έχουμε υγεία, καρδιές γεμάτες με αγάπη και μη φοβάσαι τίποτα ! Τώρα ξεκινάει η ζωή! Αφέσου στην αγκαλιά της νεράιδας σου και απολαύστε το ταξίδι χωρίς να σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο».

Αυτή θα είναι η νονά του μωρού που περιμένου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη ότι θα γίνει μαμά, φίλοι και γνωστοί της 28χρονης έσπευσαν να της ευχηθούν δημόσια, με την infuencer να κάνει repost τα stories των αγαπημένων της προσώπων.

Η κολλητή και συνέταιρος της στην επιχείρησή τους στη Θεσσαλονίκη, Στέλλα Πάσσαρη, ήταν μια από τα άτομα που έκαναν repost την ανάρτησή της Τούνη, γράφοντας πάνω στη φωτογραφία «Έρχεται» και την Ιωάννα να αναδημοσιεύει την ανάρτηση της κολλητής της και να αποκαλύπτει πως αυτή θα είναι η νονά του μωρού.

jtouni_1_2_3_4.jpg

«Νονά-κολλητή μας» έγραψε η Ιωάννα Τούνη και εμείς να της ευχηθούμε με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της!