Τίποτα λιγότερο από Μαλδίβες για τους νεόνυμφους Κόνι Μεταξά και Μάριο Καπότση - Οι πρώτες φωτο

Τίποτα λιγότερο από Μαλδίβες για τους νεόνυμφους Κόνι Μεταξά και Μάριο Καπότση - Οι πρώτες φωτο

Οι νεόνυμφοι το «ζουν» σε εξωτικό προορισμό και το γαμήλιο ταξίδι τους είναι παραμυθένιο. 

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης επισφράγισαν τον έρωτά τους το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουλίου στα Φαλάσαρνα των Χανίων, σε μια τελετή που ήταν σαν βγαλμένη από παραμύθι.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Άγιου Εφραίμ, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένας δεύτερος σε αμερικάνικο στιλ γάμος που πραγματοποιήθηκε στην παραλία.

Ο γάμος της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση ήταν σαν παραμύθι και το αποδεικνύουν οι νέες φωτο

Στην ξεχωριστή αυτή στιγμή της Κόνι και του Μάριου βρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι για να τους τιμήσουν με την παρουσία τους και να βρίσκονται στο πλευρό της στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, ενώ μετά τον διπλό γάμο ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι στο beach bar Λιοκάλυβο όπου τόσο οι νεόνυμφοι όσο και οι περίπου 200 καλεσμένοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους.

https://www.instagram.com/p/CgEIOWNjL_0

Ταξίδι του μέλιτος στις Μαλδίβες για το ερωτευμένο ζευγάρι

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή, λοιπόν, οι νεόνυμφοι έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο θα το απολαύσουν στις Μαλδίβες - δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από το ζευγάρι.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο εξωτικό νησί από χθες (20/7) χωρίς ωστόσο η Κόνι Μεταξά να ανεβάζει πολλά stories (λίγα και καλά) και κανένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Υποθέτουμε ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική όπως στον γάμο της, που δημοσίευσε λίγες ημέρες αργότερα τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή και το πάρτι που ακολούθησε.

https://www.instagram.com/p/CgPUHiHjTPm

Το love story και η συγκατοίκηση που δεν άργησε να έρθει

Σχεδόν τρία χρόνια μετρά η σχέση της Κόνι Μεταξά με τον πολίστα, Μάριο Καπότση, και πλέον οι δυο τους βιώνουν μια από τις καλύτερες και πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και απολαμβάνουν το πρώτο τους ταξίδι ως σύζυγοι.

Το ζευγάρι αποφάσισε από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του να κάνει το επόμενο βήμα και να συγκατοικήσει στο σπίτι της Κόνι, στη Βουλιαγμένη.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για τη συγκατοίκηση με τον Μάριο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Βγήκε όλο πολύ αβίαστα (σ.σ. η συγκατοίκηση). Σίγουρα ο Μάριος είναι πιο τακτικός από μένα, ως Παρθένος που είναι, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Πιο πολύ είναι θέμα το ότι λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι και δεν συναντιόμαστε».

https://www.instagram.com/p/Cf6WJU0DRHn

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι μαγειρεύει στον αγαπημένο της και πως η σπεσιαλιτέ της είναι μια μακαρονάδα που… ανακάλυψε τυχαία.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής η Κόνι Μεταξά από το γαμήλιο ταξίδι με τον σύζυγό της, Μάριο Καπότση.

Πηγή φωτογραφιών: @kmetaxa