Ο Γιάννης Βαρδής & η Νατάσα Σκαφίδα μένουν σε αυτό το σπίτι και γιορτάζουν 10 χρόνια μεγάλης αγάπης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Γιάννης Βαρδής & η Νατάσα Σκαφίδα μένουν σε αυτό το σπίτι και γιορτάζουν 10 χρόνια μεγάλης αγάπης

«Κάθε μέρα βλέπω το πρόσωπό σου και σε αγαπώ περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Κάθε μέρα θέλω μαζί να περνάμε. Όσο υπάρχει ζωή δικός σου νά'μαι. 10 χρόνια Νατάσα μου. Είσαι η ηρωίδα μου. Σαν σήμερα σε είδα πρώτη φορά. Σαν σήμερα ξεκίνησαν όλα».

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 10 χρόνια κοινής πορείας και 5 χρόνια έγγαμου βίου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 2 παιδιά (Κατερίνα και Αντώνης) τα οποία παραμένουν η no1 προτεραιότητά τους.

To τρυφερό post του Γιάννη Βαρδή για τα 10 χρόνια γνωριμίας με την Νατάσα Σκαφίδα

Σαν σήμερα πριν 10 ολόκληρα χρόνια, ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Ο έρωτάς τους κατέληξε στην δημιουργία μιας αξιοζήλευτης οικογένειας, με τα 2 τους παιδιά (Κατερίνα και Αντώνης) να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Το διάσημο ζευγάρι παραμένει full in love και ο τραγουδιστής έσπευσε να ευχηθεί στην εκλεκτή της καρδιάς του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

«Κάθε μέρα βλέπω το πρόσωπό σου και σε αγαπώ περισσότερο από την προηγούμενη μέρα. Κάθε μέρα θέλω μαζί να περνάμε. Όσο υπάρχει ζωή δικός σου νά'μαι. 10 χρόνια Νατάσα μου. Είσαι η ηρωίδα μου. Σαν σήμερα σε είδα πρώτη φορά. Σαν σήμερα ξεκίνησαν όλα», έγραψε πριν λίγες ώρες ο δημοφιλής τραγουδιστής στο Instagram δημοσιεύοντας ένα σύντομο video με φωτογραφίες τους.

https://www.instagram.com/p/CgQxbMPITxj

Το σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Κηφισιά προκαλεί «Έξαψη»

Το σπίτι του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφίδα στα Βόρεια προάστια

Η ευτυχισμένη οικογένεια κατοικεί τα τελευταία χρόνια στο πατρικό του τραγουδιστή το οποίο βρίσκεται την Παιανία. Όπως εξομολογήθηκε η Νατάσα Σκαφίδα σε παλαιότερη συνέντευξή της, χρειάζεται τη βοήθεια της μητέρας της η οποία ζει στο Καλαμάκι όταν μένει μόνη με τα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CcVe2HKMZQr

Το διώροφο σπίτι τους αποτελεί το «καταφύγιό» τους, που ηρεμούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, περνώντας όμορφες στιγμές με τα αγγελούδια τους. Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του μας έχουν αποκαλύψει διάφορα spots του εντυπωσιακού σπιτιού τους. Ο μεγάλος γκρι καναπές και μια αναπαυτική πολυθρόνα σε ασορτί χρώμα βρίσκονται δίπλα στο τζάκι και κάνουν ακόμη πιο ζεστή την ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/CWqzq9BIc23

Το σαλόνι είναι cozy και ντυμένο με ξύλο ενώ μια μεγάλη βιβλιοθήκη δεσπόζει στο χώρο και φιλοξενεί τα παιχνίδια/βιβλία των παιδιών. Η θέα από το μπαλκόνι τους είναι άκρως δελεαστική ενώ τα παιδικά δωμάτια θα λέγαμε ότι θυμίζουν παιδότοπο.

Πηγή κεντρικής: giannisvardis

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του αγαπημένου ζευγαριού.