Το σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου με το ιδιαίτερο στυλ προκαλεί «Έξαψη»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου με το ιδιαίτερο στυλ προκαλεί «Έξαψη»

Η τραγουδίστρια έχει μια υπέροχη κλασική κατοικία στα Νότια προάστια με το μάρμαρο και το λευκό να κυριαρχούν.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πιο πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες στη χώρα μας. Η Ελληνίδα σταρ είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την ζωή της με τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό έχουμε την ευκαιρία να δούμε δεκάδες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια προάστια όπου μένει με τις δύο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάνα.

Η τραγουδίστρια διατηρεί μια υπέροχη κλασική κατοικία την οποία έχει διακοσμήσει με πολύ αγάπη. Το εκλεπτυσμένο γούστο της αντικατοπτρίζεται πλήρως στον χώρο, με τους μοντέρνους πίνακες ζωγραφικής και την λευκή μαρμάρινη σκάλα να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Το υπέροχο σπίτι της Νατάσας Θεοδωρίδου με τα έργα της κόρης της

https://www.instagram.com/p/COX0P4lpodI

Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Η μεγάλη κόρη της τραγουδίστριας, Χριστιάνα Μπέτα ασχολείται ενεργά με την ζωγραφική και τα έργα της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον χώρο. Ο μεγάλος κόκκινος καναπές, η γιγαντιαία βιβλιοθήκη και τα minimal διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού, δίνοντάς μας έμπνευση για τον δικό μας χώρο.

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσιεύει συχνά live βίντεο μέσα από το σαλόνι της, θέλοντας να διασκεδάσει τους χιλιάδες fans της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου μας δίνει μια σύντομη γεύση από το εντυπωσιακό σπίτι της ενώ παράλληλα μας συντροφεύει με την ξεχωριστή φωνή της.

https://www.instagram.com/p/Ce1s79qlPS1

Η κουζίνα της τραγουδίστριας είναι άκρως φωτεινή με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Νατάσα Θεοδωρίδου «εισβάλει» στην κουζίνα για να τραγουδήσει ή να μαγειρέψει, δημοσιεύοντας αργότερα τα videos στο Instagram.

Η μεγάλη, μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια όπου βρίσκεται και η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας.

Πηγή κεντρικής: natasatheodoridou

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της τραγουδίστριας.