Στις διακοπές θέλεις εύκολα και chic χτενίσματα – Πάρε έμπνευση από τις Ελληνίδες celebrities

Μαρία Ροδίτη
Στις διακοπές θέλεις εύκολα και chic χτενίσματα – Πάρε έμπνευση από τις Ελληνίδες celebrities

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μαρία Ηλιάκη και άλλες Ελληνίδες celebrities θα αποτελέσουν το hair Inspo σου για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επειδή ακριβώς έχω σγουρά, μακριά και πολύ πυκνά μαλλιά βαριέμαι φρικτά στις καλοκαιρινές διακοπές μου να χρησιμοποιώ πιστολάκι ή πρέσα ισιώματος. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βρίσκω δημιουργικούς τρόπους να χτενίζω τα μαλλιά μου και αυτό -φυσικά- να συμβαίνει σε χρόνο dt.

Άλλωστε, ποια θέλει στις διακοπές να κοπιάζει για ένα χτένισμα; Το καλοκαίρι σημαίνει ξεκούραση, μεσημεριανή ραστώνη και χαλάρωση και σίγουρα η αφιέρωση του χρόνου σε πολύπλοκα hairstyles δεν υφίσταται. Ξέρεις πού το πάω… Σου έχω σήμερα το απόλυτο hair Inspo από τις Ελληνίδες celebrities και τα Instagram posts τους.

5 scrunchies και 5 χτενίσματα για τις πιο Instagrammable φωτογραφίες

Επειδή αύριο ο Αύγουστος κάνει πρεμιέρα και ίσως η καλοκαιρινή άδειά σου να ξεκινά τώρα, σε σκέφτηκα κι αποφάσισα να σου δώσω την έμπνευση που χρειάζεσαι για να είσαι super chic και χωρίς κόπο στις διακοπές. Πάμε να δούμε ιδέες για χτενίσματα από τη Μαρία Ηλιάκη, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Μαριέττα Χρουσαλά κι άλλες Ελληνίδες celebrities;

Τα ιδανικά χτενίσματα για τις διακοπές κατευθείαν από... τις Ελληνίδες celebrities

mermaid_hair_oikonomakou.jpg

Mermaid hair - Αθηνά Οικονομάκου

Τι πιο καλοκαιρινό και day to night από το mermaid hairstyle της Αθηνάς Οικονομάκου; Το πρώτο βράδυ στο νησί πιάσε πολλά, μικρά και λεπτά κοτσιδάκια τα μαλλιά, βγες για ποτό και κοιμήσου στο ξενοδοχείο όπως ακριβώς είσαι. Την επόμενη μέρα και αφού λύσεις τα μαλλιά σου θα έχεις το super χτένισμα της διάσημης ηθοποιού.

pleksouda_barka.jpg

Γαλλική πλεξούδα - Δανάη Μπάρκα

Μια γαλλική πλεξούδα σαν της Δανάης Μπάρκα είναι ό,τι χρειάζεσαι στο νησί για να μη σκας από τη ζέστη αλλά και για να είσαι stylish στην παραλία και στο bar που θα βρεθείς για να απολαύσεις τα ποτά σου το βράδυ. Άσε που αν έχεις μια bad hair day και βαριέσαι να λουστείς, με αυτό το χτένισμα κανένας δεν θα καταλάβει τίποτα.

alogooura_mantili_xrousala.jpg

Αλογοουρά με σατέν μαντήλι - Μαριέττα Χρουσαλά

Μια βαρετή και κλασική αλογοουρά μπορεί αμέσως να αναβαθμιστεί με ένα σατέν μαντήλι τυλιγμένο γύρω της. Κάν' το όπως η Μαριέττα Χρουσαλά και γίνε η hairstyle queen του νησιού!

beach_waves_iliaki.jpg

Beach waves - Μαρία Ηλιάκη

Ασυναγώνιστα, υπέροχα, all-time classic beach waves! Ποιος μπορεί ν' αντισταθεί σε αυτό το χτένισμα; Η Μαρία Ηλιάκη, πάντως, δεν αντιστάθηκε και καλά έκανε! Βρέξε τα μαλλιά σου στη θάλασσα ή ρίξε sea salt spray, ζύμωσέ τα με τα χέρια σου και έτοιμοι οι χαλαροί κυματισμοί.

Εύκολο δεν είναι;

wet_look_iliana.jpg

Wet look - Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν τα βράδια στο νησί επιζητάς αυτό το παραπάνω sexiness στην εμφάνισή σου, μόνο ένα wet look σαν της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα σου το χαρίσει. Λίγος αφρός, λίγο ζελέ και είσαι έτοιμη!

halfup_ogkos_menegaki-(1).jpg

Half up με όγκο στη ρίζα - Ελένη Μενεγάκη

Τι πιο εύκολο από το να πιάσεις τα φυσικά μαλλιά σου σε half up (aka μισά πάνω - μισά κάτω), όπως η Ελένη Μενεγάκη! Και δεν θα σκάσεις από τη ζέστη και θα είσαι super chic.

undefined

Μαντήλι στα μαλλιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δεν φταίμε εμείς! Η Ηλιάνα γίνεται hair Inspo κάθε τρεις και λίγο. Και με αυτό το look από τις διακοπές της στα Κουφονήσια μάς έδωσε την τέλεια ιδέα. Μην κάνεις τίποτα στα μαλλιά σου. Απλώς βάλε ένα πολύχρωμο μαντήλι και... καθάρισες.

ADAMOU.jpg

Hairclips - Ήβη Αδάμου

Άσε φυσικά τα μαλλιά σου και αναβάθμισε το χτένισμά σου με 2 hair clips σε έντονο χρώμα, όπως η Ήβη Αδάμου!