Matt LeBlanc: Ο Joey από τα Φιλαράκια έγινε 55 ετών και έκανε την πιο εύστοχη παρατήρηση

Πατούλια Κατερίνα
Matt LeBlanc: Ο Joey από τα Φιλαράκια έγινε 55 ετών και έκανε την πιο εύστοχη παρατήρηση

Ο Matt LeBlanc μεγάλωσε και στα 55α γενέθλιά του έκανε μια παρατήρηση για το alter ego του, τον Joey Tribbiani.

Κάθε μέλος της παρέας από τα εμβληματικά Φιλαράκια, έπαιξε τον δικό της ρόλο για να γίνει η παρέα αυτή η πιο αγαπημένη μας μέσα στις δεκαετίες.

Γενέθλια για τον Mr «Ηow are you doing»

Σήμερα όμως έχει γενέθλια μια από τις φυσιογνωμίες εκείνες, που σαν αυτή δεν θα περάσει εύκολα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Ο Matt LeBlanc γίνεται 55 ετών σήμερα και απορούμε πραγματικά πώς είναι δυνατό ο Joey Triabbiani να σβήνει 55 κεράκια.

Και για τον χαρακτήρα αυτό που ενσάρκωσε για μια δεκαετία, ο Matt, που συνέχισε να έχει θέση στα τηλεοπτικά δρώμενα, έχει μια συγκεκριμένη άποψη για τον Joey.

Ο LeBlanc ακόμα και πρόσφατα εξήγησε πως δεν συμφωνεί καθόλου με όλους εκείνους που θεωρούν πως ο Joey είχε χαμηλό IQ και τονίζει πως είναι άλλο να θεωρείς κάποιον αγαθό και άλλο να τον θεωρείς χαζούλη.

https://www.instagram.com/p/CWdx1tqPDLV

Ο αγαπητός κύριος Joey

Στη λίστα με τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες, ο Chandler είναι ο πιο αγαπητός, δεύτερη έρχεται η Phoebe και τρίτος ο Joey.

Μιλώντας για ον Joey και το 2018, σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter, o LeBanc ειχε πει πως έβλεπε τον Joey σαν έναν τύπο που απλά έκανε λάθη και είχε αστοχίες:

«O Joey δεν ήταν ποτέ χαζός, απλά έκανε λάθη, λειτουργούσε στον δικό του χώρο και στη δική του πραγματικότητα, πολλές φορές, μια πραγματικότητα που στερούνταν τα βασικά της ενήλικης ζωής».

Ο LeBanc έφτασε στη Νέα Υόρκη σε ηλικία μόλις 17 ετών κυνηγώντας μια καριέρα στην υποκριτική και το modeling κι ενώ έκανε διάφορες αδιάφορες εμφανίσεις σε σειρές, έπαιξε σε διαφημιστικά spots και πήρε μέρος σε videoclip δεν είχε καταφέρει να κάνει τη μεγάλη επιτυχία.

Όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του, λίγο πριν γίνει αποδεκτός για τον ρόλο του Joey, ο τραπεζικός του λογαριασμός είχε μόλις 11 δολάρια.

Mετά τα Φιλαράκια και την τηλεοπτική σειρά Joey, ο Leblanc πέρασε μια σκοτεινή περίοδο, δεν ήθελε να βγαίνει και χρειαζόταν χρόνο για να τα ξαναβρεί τον εαυτό του. Ακολούθησε το Top Gear και μετά το Man with a Plan, αλλά ο Matt, πάντα θα αγαπά ξεχωριστά τον Joey του!