H Αθηνά Οικονομάκου κάνει διακοπές στην Ικαρία και αποκαλύπτει την μεγαλύτερή της απόλαυση

H Αθηνά Οικονομάκου κάνει διακοπές στην Ικαρία και αποκαλύπτει την μεγαλύτερή της απόλαυση

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις σε ένα από τα ωραιότερα νησιά.

Ένα απόλυτα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο θέλησε να περάσει η Αθηνά Οικονομάκου. Η δημοφιλής ηθοποιός και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος αποχωρίστηκαν για λίγο τα παιδιά τους (Μάξιμος και Σιέννα) για να ταξιδέψουν στην Ικαρία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί του Αιγαίου για να χαλαρώσει και να «γεμίσει μπαταρίες». Η Αθηνά είναι ιδιαίτερη ενεργή στο Instagram και δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τη χαρά της με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους.

«Just arrived, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Αθηνά Οικονομάκου μόλις έφτασε στο νησί.

Η Αθηνά Οικονομάκου φλέρταρε με την επιλόχειο κατάθλιψη, αλλά η ψυχοθεραπεία έπαιξε καταλυτικό ρόλο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος κάνουν διακοπές στην Ικαρία

Λίγο αργότερα η ηθοποιός-Instagrammer μας έδειξε μέρος του δωματίου που μένει, ενώ δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να απολαμβάνει τον καφέ της στην παραλία.

oikonomakou_ikaria.jpg

«Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

salata.jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή διατροφή την οποία ακολουθεί. Όπως η ίδια αποκάλυψε ένα από τα αγαπημένα της καλοκαιρινά γεύματα είναι η χωριάτικη σαλάτα γι' αυτό την επέλεξε ως μεσημεριανό στην παραλία.

Οι διακοπές στην Μύκονο

Κάθε χρόνο η οικογένεια της ηθοποιού περνά μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στη Μύκονο και την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί στο νησί των Ανέμων ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σε πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε πώς περνά τις διακοπές της στην Μύκονο, βάζοντάς μας για τα καλά σε summer mood.

Η Μύκονος έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι καθώς εκεί ήταν που γνωρίστηκαν το 2013. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει περιγράψει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People σχετικά με τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, στην παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει μούρη με μούρη και εκείνος μετά μου είπε πως από τότε κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι όμως κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε τυχαία την επόμενη ημέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε».

https://www.instagram.com/p/Cf4U7yWtSNu

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou